Adi Minune, cît pe ce să și-o ia pe cocoașă la o nuntă!

Adi Minune este unul din cei mai căutaţi manelişti de la noi, iar pentru a-l chema la o nuntă sau un botez trebuie să faci din timp o programare. Dacă, de obicei, cei care-l angajează sunt mulţumiţi de prestaţia lui Minune, mai sunt şi cazuri în care lucrurile se întâmplă pe dos. Iar atunci se lasă cu scandal. 

Recent, Adi Minune a fost tocmit pentru a cânta la nunta unui membru al clanului Paşparache, din Bucureşti, care a avut loc într-un local de fiţe din Băneasa, însă ce a urmat i-a nemulţumit profund pe cei prezenţi la petrecere, potrivit surselor Cancan.ro Lăutarul, care fusese plătit cu bani frumoşi ca să cânte două ore, nu doar că a venit îmbrăcat în maiou, ci şi fără formaţie. Era însoţit doar de fiul lui, iar acesta urma să-l acompanieze cu chitara. Din această cauză a şi început scandalul, pentru că nimeni dintre cei prezenţi nu se aştepta ca lăutarul să procedeze aşa.

Nuntaşii au luat foc şi i-au spus lui Adi Minune să plece. Ba chiar, potrivit surselor  cancan.rounii dintre petrecăreţi au vrut să-i aplice o corecţie, însă au fost opriţi de şeful clanului. Oamenii s-au calmat, într-un final, iar manelistul a scăpat de furia acestora. Minune a plecat, dar a rămas cu banii pe care îi încasase ca să cânte împreună cu formaţia, iar în locul lui a venit un alt lăutar.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *