Administraţia locală se pregăteşte pentru… 2012

Administraţia locală se pregăteşte pentru 2012! Cum vremurile în care trăim ne îndeamnă la o adaptare continuă, autorităţile s-au gândit să exploateze catacombele fostei Curţi Domneşti, aflate la subsol, de pe strada Anastasie Panu, pentru a face un mic centru comercial, bineînţeles, şi o cafenea!

Pentru cei care nu au înţeles de ce se tot lucrează în faţa Halei Centrale şi au înjurat de mii de ori, fiind nevoiţi să ocolească, ţinem să vă anunţăm că acolo este amplasat viitorul punct turistic. Sau, de ce nu?, adăpost antiatomic.

Din dorinţa de a arăta lumii că istoria poate fi combinată cu mondenul, vechile catacombe vor fi ornate, pe alocuri, cu obiecte artizanale iar vis-a-vis vor fi centre comerciale şi o cafenea de lux.

Standurile se anunţă a fi realizate artistic, întrucât autorităţile locale spun că designer-ul Paco Rabanne va avea magazin chiar în incintă. Mai mult decât de atât, întreg complexul se va uni cu piaţa pentru a fluidiza circulaţia pietonală şi pe la tarabele precupeţelor.

Bineînţeles, dacă stăm şi ne gândim că „impresionantul” proiect va fi finalizat abia în 2012, an electoral, nu putem să nu ne gândim şi la impactul pe care noul obiectiv îl va avea asupra ieşenilor nehotărâţi: nu vor merge la vot, vor ieşi la o cafea cu Paco Rabanne şi vor aştepta sfârşitul lumii! Sau ieşirea din criză – e acelaşi lucru.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *