Adrian Cristea îşi lasă AFACEREA pe mâna Denisei Nechifor

A plecat valvârtej în Israel pentru a începe pregătirea alături de Maccabi Petah Tikva, echipa la care va juca pentru următoarele şase luni, dar nu s-a urcat în avion până nu şi-a pus afacerile în ordine. Adrian Cristea a lăsat cea mai nouă afacere a lui, brandul de haine Christian Tailoring, pe mâna Denisei Nechifor.

Adrian Cristea a uimit pe toată lumea când a anunţat că va investi în modă, deschizându-şi împreună cu un prieten un atelier de haine de lux pentru bărbaţi. Chiar dacă „Prinţul” a declarat că face acest lucru deoarece există pe piaţă cerere de costume elegante şi calitative, dar nu şi o ofertă pe măsură, nu puţini au fost cei care au interpretat gestul său ca o provocare la adresa Biancăi care, la rândul ei, tocmai ce îşi deschisese propriul atelier de haine de lux pentru femei.

A investit peste 25.000 de euro
Indiferent de motive, cert este că fotbalistul şi-a luat rolul în serios, ocupându-se îndeaproape de bunul mers al afacerii şi dorind ca lansarea oficială a brandului său să aibă loc la începutul acestui an printr-un eveniment desfăşurat ca la carte, în propriul magazin. Apropiaţii săi spun că acesta nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre locul unde este amplasat magazinul, insistând să fie o zonă ultracentrală,  în ceea ce priveşte amenajarea acestuia, accesoriile comandate în străinătate, dar şi în mobilierul realizat pe comandă, totul costându-l peste 25.000 de euro. Pentru că transferul în Israel a venit exact atunci când avea mai mare nevoie să stea departe de ochii presei, după scandalul escapadei de la Paris alături de Bianca, Cristea a hotărât să-şi lase afacerea nu doar pe mâna asociatului său, ci şi sub supravegherea mamei fetiţei lui, Denisa Nechifor. „Adi a rugat-o pe Denisa să se ocupe în continuare de bunul mers al lucrurilor. Oricum, totul s-a făcut cu ajutorul moldovenilor şi el are mare încredere în flerul ei”, a declarat, pentru „ring”, un apropiat al fotbalistului. De altfel, Denisa Nechifor l-a ajutat pe Cristea încă de la bun început, ea intermediind realizarea mobilierului pentru magazin la Expomobila Capitol, firma ieşeană a cărei imagine este, dar s-a ocupat îndeaproape şi de promovarea întregii afaceri. „Bărbaţii ar trebui să se întoarcă la a fi gentlemenii de altădată, şi când spun gentleman mă refer la toate punctele de vedere: vestimentaţie, comportament şi atitudine”, a spus Adrian Cristea.

(sursa foto + text: www.ziarulring.ro. Mai multe AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *