Isprăvile lui Bourel Molia, tolerate de jupânii din servicii

Cavalerul de Balta, dottorul Bourel Molia se află în turneu de vânătoare de gâște la Faculteul de Amor și-Nțelepciune

Stimați cititori, atenție mare și de culoarea sângelui: Bourel Molia revine în forță pe scena! Cică acest micro-magnat al industriei de pseudo-fashion bahluviene și-a băgat cornițele într-un loc plin de gagici mișto și tinerele de unde ar putea face rost de marfă proaspătă, numai bună de traficat și de livrat la comezile ștabilor libidinoși. Ne-au șoptit nouă niște păsărici agasate de Bourel cum că Molia s-ar fi înscris la Faculteul de Amor de-Nțelepciune din dealul Copoului și acum ar fi prin anul doi sau trei. Deh, insecta a ajuns la maturitate și, din cauză că a băgat multă știință într-însa, a suferit o mutație postgenetică, căpătând aspect de căpușă.

De lux, tată
Să vă zicem totuși pe aia dreaptă, aspectul ăsta de căpușă de fapt nu i-a lipsit niciodată lui Bourel, pretențioasa lui persoană și firmele, oengeurile lui fiind abonate de mult timp la părăluțele publice. E campanie de imagine pe undeva, hop și Bourel cu cârdul de rațe crăcănate după el! E vreun eveniment monden în târg, pleosc și Molia fâlfâie aerul de pe-acolo, transformat în Moș Crăcilă. E vreo campanie electorală, zbang și guru ăsta crescător de puicuțe pe post de observator în cotețele secțiilor de votare. Deci, personajul nostru e bine înfipt, conturile îi sunt tot timpul pline, de serviciile lui obscure și dubioase au nevoie mai toți interesații de putere, așa că Molia e pe val mai tot timpul. Singura lui grijă e să aibă vagonul ocupat, inclusiv pe locurile în picioare. Căci la picioare cică se uită prima și prima oară Bourelul nostru pe holurile și-n amfiteatrele Faculteului de Amor de-Nțelepciune. Sperăm că n-ați uitat că Molia e pentru noi, guru Bivolaru doi. De aia a și ales Faculteu de Amor, căci și business-ul lui e plin cu amor. De lux.

Lobby împotriva chiulului
Îngrijorător e faptul că producția de fete tinere și prostuțe a crescut, iar criza locurilor de muncă cât de cât onorabile le stimulează imaginația și visarea, așa că orice fante vine și le promite ceva, ele pun botu’ una-două. De aia s-a prins Bourel Molia că aici e rost de racolare de pupeze și vine cică tot timpul la școală, nu lipsește măcar o dată, face lobby împotriva chiulului ca mândrele să nu rateze nicio prezență, e galant, zice vorbe de duh și zîmbește misterios. V-ați prins de tactica Moliei? Omul se prezintă ca model de urmat și se oferă angajator și constructor de cariere pentru fătuci.

Cavaler de Balta
Plus cireașa de pe tort: se prezintă tuturor drept cavaler de Balta și arată o poză în care s-a tras cu unul don Basilico care cică e mare maestru bla-bla-bla. Am dat și noi căutare pe goagăl după don Basilico ăsta. Iar rezultatele căutării credeți că ajung pe la 418.736? Nici vorbă. Dacă sunt abia vreo șapte-opt rezultate și apare împopoțonat într-o uniformă cu brizbrizuri numai în poză cu Bourel și pe saiturile Moliei. Deci asta e marea anvergură a gurului fashion-ist bahluvian. Dar adevărul e că se pricepe să prostească.

Excelența sa
Așadar, alo, serviciile române care vă ocupați cu monitorizarea prostituției de lux, sunteți pe fază? Alo, alo, experților de la Socola, nu aveți cumva fișa acestui doctor și cavaler renumit pe întregul mapamond, poate are nevoie excelența sa (cică așa îi place să fie apelat!) de tratament intensiv și voi îmbrăcați halatul ăla alb pe degeaba? Alo, dottore Bourel și cavaler de Molia, chiar îți dorești să ajungi așa de repede și de tânăr în celebra și aglomerata stațiune Mititica când mai ai oleacă și-ți iei licența în amor de-nțelepciune?

Bourel Fonfleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *