Aflată în ultima lună de sarcină, ANDREEA TONCIU se gândeşte la nuntă. Uite cum arată rochia de mireasă pe care şi-a ales-o bruneta

Andreea Tonciu a fost mereu o fire zbuciumată, dar de când a devenit doamna Niculescu, pare să se fi liniştit, mai ales că se pregăteşte să aducă pe lume o fetiţă. Dacă povestea ei de amor cu Nicolae Mitea, copilul minune al Ajax-ului, a fost constant discutată prin presă, de data aceasta Andreea păstrează discreţia în privinţa iubirii ce o leagă de soţul ei, Daniel.

Conform calculelor făcute de medici, Andreea va naşte la mijlocul acestei luni, iar după singurului lucru care îi mai rămâne de făcut este nunta. Şi pentru ca treaba să fie treabă, bruneta şi-a ales rochia de miresă şi le-a arătat-o fanilor săi virtuali.

Aceasta este rochia pe care a ales-o Andreea Tonciu
Aceasta este rochia pe care a ales-o Andreea Tonciu

După o relaţie tumultoasă cu fotbalistul Nicolae Mitea, Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Daniel Niculescu. Cei doi au atras toate privirile pentru prima dată, la petrecerea de nuntă a Sânzianei. În noiembrie 2015, aceasta a anunţat că este însărcinată, iar la începutul acestui an, cei doi au făcut cununia civilă.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *