Alături de cei dragi

După un an în care grijile, datoriile, crizele financiare şi probleme, ne-au acoperit cu totul, sărbătorile sunt un bun prilej de relaxare şi împăcare sufletească. Puţini sunt cei care îşi permit acum să petreacă aşa cum se cuvine. Însă nimic nu se poate compara cu prezenţa celor dragi în jurul bradului de Crăciun la trecerea în Noul An.

“De sărbători voi fi acasă, în New Jersey, cu familia de aici, iar de Anul Nou voi fi în Miami, unde voi sărbători şi ziua mea de naştere”, ne spune Alina Vacariu, fotomodel de talie internaţională originar din Suceava.

Dacă în anii trecuţi scrisorile pentru Moş Crăciun erau lungi şi pragmatice, în acest an, vedetele „Bârfa” se mulţumesc şi cu lucruri mult mai… de suflet:

“Sincer, aş dori ca Moş Crăciun să-mi aducă multă fericire, sănătate, noroc, nu numai mie ci şi familiei mele”, ne spune Alexandra Gîdiceanu, model First Models.

Chiar dacă suntem în plină criză financiară, cadourile inedite trebuie să fie neapărat sub brăduţ, în Ajunul Crăciunului:
”Încă nu m-am gândit la un cadou, dar cu siguranţă voi încerca să-i surprind pe cei dragi cu ceva frumos, deoarece îmi place să privesc fericirea de pe chipul lor când primesc ceea ce-şi doresc”, ne mai spune Alexandra.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Pentru Anul Nou, tânăra ieşeancă îşi doreşte tot ce e mai bun pentru ea şi familia sa:

“Odată cu venirea Noului An, aş dori ca familia mea să rămână unită şi să avem mereu parte de fericire, pentru că acest lucru este mai presus de orice!”.

Iar Alina Vacariu vă urează tot ce e mai bun, de peste ocean:

“Vă doresc sărbători minunate alături de cei dragi şi un an nou bogat şi sănătos!”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *