Irina bate toba. Irina bate tare…

Irina Schrotter

Irina Schrotter

Irina Textilista şi-a anunţat săptămâna asta, printre maşinile de cusut din făbricuţa ei de chiloţi, o nouă candidatură la Primărie.

Femeie destul de coaptă şi obişnuită cu tăvăleala… politică, încă de pe vremea când împletea medicina cu croitoria, acest miracol blond al stofelor din bumbac vrea, în primul rând, să i-o tragă la cap lui Nichita. Nu poate însă pentru că electoratul e… prost şi mocofan.

„Dacă electoratul va continua să doarmă pe el şi să nu-şi dorească nici o schimbare, să creadă că va veni Făt Frumos să-i pună în traistă şi să-i facă viaţa mai frumoasă, atunci Nichita are şansa unui nou mandat. Voi candida din partea unui partid, dar nu prea am ce alege. Cu PSD şi PNL nu voi colabora pentru că ăştia sunt orientaţi spre satisfacerea unor probleme personale şi or să vrea să-i îmbrac în nădragi şi vestoane pe toţi calicii din USL, iar în PDL este prea mult canibalism şi lupte interne. Muşti din carne, dar nu din cea a ăluia de lângă tine”, a spus Irinuca, fata moşului cea obişnuită de mică să mestece din carnea altuia.

Dacă USL cu Felu şi cu Gigi nu, PDL cu moş Mitică Opârţ nici atât, Irinuca mai poate spera la bătătura lu tătuca Oprea, la UNPR.

„Noi ar trebui să ne bizuim şi să-i scoatem în faţă pe cei tineri şi să uităm de fosilele politice sau de acei pierzători veşnici care, de fiecare dată, mai vor o şansă. Trebuie să venim în faţă cu tineri ambiţioşi şi motivaţi să facă o schimbare ori, la UNPR se simte ceva proaspăt.”, a spus Irina Textilista.

Ştie ea ce ştie!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *