Alexandra Coman: „Botezatu este un perfecţionist!“

Alexandra Coman

Alexandra Coman

Multe fete văd în modeling o carieră sau doar o pasiune. Dar cum privesc cei din jur acest lucru?  Cu siguranţă părerile sunt împărţite. Este normal să fie aşa, atâta timp cât există aşa zisele agenţii care promovează de fapt prostituţia. Din păcate, multe fete cad în plasă fie pentru că nu le ajută intelectul, fie din lipsă de informare. Dacă vrei cu adevărat să urmezi o carieră în acest domeniu, în străinătate şansele sunt mai mari. Acest lucru îl confirmă şi Alexandra Coman, o tânără de 24 de ani din Iaşi, model la Maya Fashion.

În prezent, ea locuieşte în Marea Britanie, o ţară plină de posibilităţi. Alexandra a avut prezentări atât pe plan local cât şi naţional, pentru designeri români şi străini, printre care: Cristina Nichita, Jolidon, Annis, Cătălin Botezatu şi Agatha Ruiz, de la Prada.

Şi chiar dacă multe fete se plâng de faptul că Botezatu este foarte dur cu ele la prezentări, Alexandra nu este de aceeaşi părere.

,,Botezatu este un perfecţionist într-adevăr şi vrea ca totul să fie ca la carte. Eu nu am avut niciodată probleme în ceea ce îl priveşte, pentru că mereu mi-am văzut de treaba mea”, afirmă tânăra.

Contează foarte mult agenţia pentru care lucrezi

Ştim cu toţii că britanicii au un stil de viaţă total diferit de al nostru, iar mentalitatea de asemenea.

,,Aş putea spune că apreciază foarte mult româncele şi le consideră alături de rusoaice şi indience, cele mai frumoase femei”, ne spune ea.

Alexandra le atrage atenţia tinerelor care vor să urmeze o carieră în modeling că este foarte importantă agenţia pe care o alegi să te reprezinte. ,,Trebuie să ai mare grijă când alegi, la ce agenţie vrei să mergi, deoarece sunt destule care îţi iau ochii, spunând că sunt cei mai buni, că te vor promova şi că ei au cele mai bune modele internaţionale. Puţină muncă de detectiv nu strică, mai ales când e vorba de viaţa ta. Nu lua decizii pripite”, mai zice Alexandra.

Modeling-ul este o meserie frumoasă, din care poţi învăţa ceva, dar o dată intrată în această lume, trebuie să fii pregătită şi pentru eventualele compromisuri.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *