Amantele vicelui Romică poartă acelaşi nume: Mirela

Romeo-Olteanu

Romeo Olteanu

Că vicele nostru, Romeo Olteanu, e un mare cuceritor, la cele 58 de primăveri pe care le poartă cu mândrie patriotică, ştie mai toată lumea mondenă a Iaşului, dar că a iubit două femei frumoase care poartă acelaşi nume, Mirela, cunosc destul de puţini.

Bărbat elegant, charismatic, spiritual, cu o figură de intelectual rasat, plin de viaţă şi de adrenalină la maxim, vicele cu barbişon din Palatul cel Roznovan obişnuieşte să le ameţească (n.r.: să le vrăjească pe femeile singure şi total neprotejate) ca un adevărat Casanova.

Recunoscut drept un mare crai în întregul Palat, Romică a reuşit „să bifeze” în carneţelul personal destule fete frumoase, fapt care a stârnit invidia şi chiar ura colegilor de servici . Însă, dintre toate cuceririle sale, două femei s-au făcut remarcate în viaţa sa:  e vorba de Mirela Dobresanciuc, în prezent consilier judeţean PSD şi administrator al firmei Tehnomex SRL, şi avocata Mirela Farcaş, fiica fostului judecător ieşean Benoni Farcaş, marele specialist în Drept Civil. Dacă iubirea pentru prima a apus demult (oare?), cu cea de-a doua Mirelă lucrurile par să fie mult mai serioase, deşi nici unul dintre amorezi nu vrea să recunoască absolut nimic. În ciuda probelor evidente, vicele Romică a retractat totul şi s-a adresat jurnaliştilor de maniera că „pot să scrie ce vor ei, căci nimic nu mă mai poate afecta”.

Toată lumea vorbeşte de cuplul de amorezi

Cum a început relaţia? Legătura dintre Romică şi Mirela Farcaş se pare că este mai veche pe când aceasta lucra ca şi jurist în cadrul Primăriei, la Serviciul Juridic. Avocata a negat însă cu vehemenţă faptul că ar avea o relaţie de dragoste cu vicele Olteanu, jurând cu „mîna pe sabie” că l-a cunoscut pe Romeo întâmplător, într-un anturaj de prieteni comuni, fiind binecunoscută pasiunea bărbatului pentru jocul de bridge. Totodată, Mirela a ţinut să sublinieze faptul că între ea şi vice există doar o relaţie strict profesională, calificând drept mizerii şi absurdităţi tot ceea ce se scrie prin presa de scandal.

Deşi ambii au negat, în primă fază, orice fel de relaţii intime, în ultima vreme Romeo şi Mirela au putut fi observaţi deseori, de multă lume, plimbându-se ca doi îndrăgostiţi prin centrul Iaşului, sau chiar frecventând diferite localuri şi pub-uri din buricul târgului. Evident, pentru a-i induce în eroare pe cârcotaşii şi paparazzii de serviciu, vicele s-a afişat în localurile cu pricina şi în compania unor prieteni.

Referitor la doamna Olteanu, soţia din dotare a vicelui, dar şi singura care posedă actele oficiale, nu putem să vă spunem decât că aceasta este o femeie la locul ei, serioasă şi devreme acasă, cu o carieră profesională nepătată, de profesor universitar. Potrivit unor informaţii venite din partea unor persoane  din anturajul vicelui Romică, doamna Olteanu a fost, în urmă cu trei decenii, un model de success destul de apreciat de public. Dar vorba cântecului: „Dragostea e ca o râie. Te mănâncă şi-n călcâie.”

Bani „fără număr, fără număr” la falimentara Poli Iaşi

Cariera politică a vicelui Romeo Olteanu nu are nimic spectaculos. Mai bine zis, personajul Romeo nu iese cu nimic în evidenţă, în afară de cunoscutul său traseism şi oportunism politic.

De-a lungul timpului, bărbatul a fost membru a trei partide: PNL (1992 – 1999), Partidul Moldovenilor (1999 – 2002) şi PSD (din 2002). Începând din anul 1992, Romică a fost neîntrerupt consilier local, fiind unul dintre cei mai longevivi aleşi ieşeni. Este genul de om şters care execută la comandă tot ce îi spune şeful. Nu are opinii personale sau interpelări oficiale care ar putea să conteze şi să schimbe faţa oraşului, deşi, în trecut, a condus o secţie de producţie din cadrul Institutului de Cercetări Fibre Sintetice (CFS) Iaşi, din postura de inginer şef producţie.

Absolvent al Facultăţii de Chimie şi inginerie chimică din cadrul Institutului Politehnic “Gh. Asachi” din Iaşi, secţia Tehnologia substanţelor organice, în 1995 Romică a devenit director general al SC Iaşi XXI SCA Iaşi, o firmă care avea ca acţionar majoritar Consiliul Municipal Iaşi şi care se ocupa de conducerea şi administrarea fondului imobiliar şi a activităţilor de comerţ.

Firma administra spaţiile Primăriei, o parte din chiria obţinută fiind folosită ca finanţare pentru echipa de fotbal Poli Iaşi. Această societate s-a desfiinţat, însă, în 2002, iar Olteanu a devenit director general al SC Fotbal SA Iaşi. Pe 23 iunie 2008, când Romică a fost ales ca viceprimar, alături de Camelia Gavrilă din partea PNL, un număr de 12 consilieri locali ai PDL au părăsit sala, în semn de protest. O mare calitate a vicelui Romică al nostru, de fapt singura, este că ştie la perfecţie limba lui Cehov: rusa. Bravos dom’le. Să-ţi trăiască „franţuzoaica”!.
NU ZAIŢ PAGADÂI !Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *