Ana Maria Mocanu, cu „rusinea” la vedere! Fanii au taxat-o imediat: „Ti se vede…”

Considerata una dintre cele mai sexy dansatoare si asistente TV din Romania, Ana Maria Mocanu revine in centrul atentiei cu o fotografie incendiara, in care focoasa roscata apare cu lenjeria intima la vedere.

Tanara a implinit 27 de ani si si-a sarbatorit ziua cu o petrecere intr-un club de fite, alaturi de prieteni si de colegi.

Ana Maria si-a serbat miercuri noapte ziua de nastere

Ana Maria si-a serbat miercuri noapte ziua de nastere

Dupa cum era de asteptat, sarbatorita a fost in centrul atentiei, datorita vestimentatiei ei – o rochita scurta si extrem de transparenta, care i-a lasat lenjeria intima la vedere.

Din pacate, fanii nu prea au gustat privelistea, taxand-o pe Ana Maria pentru exhibitionismul ei exagerat. „Daca rochita era putin mai lunga cu 3 cm nu ti se vedea lenjeria intima”, a mustruluit-o unul dintre prietenii ei virtuali.

Parintii ei lucreaza la consulat in SUA

In timp ce Ana Maria se rupe in figuri la TV si in cluburile de noapte, parintii ei lucreaza la Consulatul Romaniei din New York. Cu toate acestea, domnul si doamna Mocanu sunt cat se poate de mandri de fiica lor, in pofida inevitabilelor prejucati ale carcotasilor.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *