DETALIU pervers! Loredana Chivu s-a tras in poza cu un fan, dar HABAR NU AVEA ce ii facea un barbat in calduri, in spatele ei

Loredana Chivu e una dintre cele mai sexy vedete TV de la noi insa, asa cum se intampla in multe cazuri, celebritatatea are efect de bumerang. Asa s-a intamplat intr-un club de noapte cand, blondina a cazut victima unei glume din cale-afara de proaste.

Aflata cu buna ei prietena si colega de platou, Ana Maria Mocanu, intr-un local din Craiova, Lore a fost extrem de generoasa cu admiratorii ei, pozandu-se cu acestia zeci de minute in sir.

Loredana habar nu avea ce se intampla in spatele ei

Loredana habar nu avea ce se intampla in spatele ei

Din pacate pentru ea, acest lucru avea sa se intoarca impotriva blondinei. Asta pentru ca, in timp ce sa tragea in poza cu unul dintre fanii ei, focoasa asistenta a avut parte de o surpriza, din partea altuia. Si nu de una tocmai placuta!

Aflat in spatele blondei, un fan pervers a incercat sa ii bage mana pe sub fusta

Aflat in spatele blondei, un fan pervers a incercat sa ii bage mana pe sub fusta

Aflat in spatele blondei, un barbat a fost fotografiat in timp ce ii punea Loredanei mana pe fund, incercand sa ii bage degetele pe sub fusta.

Profesionista pana in maduva oaselor, „pacatoasa” nu a schitat niciun gest – desi multe alte femei in locul ei l-ar fi luat la palme pe pervers – si a zambit, destul de fals, ce-i drept, in obiectiv.

Costa 500 de euro pe noapte!

Loredana Chivu si colega ei, Ana Maria Mocanu, au foarte multi fani, asa ca si tariful lor este direct proportional cu notorietatea de care se bucura. Astfel, daca vrei sa le „inchiriezi” pentru o seara, la o petrecere privata, trebuie sa scoti din buzunar 500 de euro. Nu, nu pentru amandoua, ci pentru fiecare in parte. Ce fac pentru banii astia? Ei bine, danseaza lasciv, imbracate sumar si intretin atmosfera

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *