Ana Maria Mocanu a intrat in paine! S-a dezbracat in direct la TV si s-a lasat filmata in pozitii indecente

Loredana Chivu si Ana Mocanu au fost date afara de la Antena 1, iar Daniela Crudu s-a intors “acasa”. Loredana a ramas deocamdata somera, insa Ana a reusit sa se orienteze foarte repede si s-a mutat pe Antena Stars.

Rocsana Marcu a primit-o in emisiunea ei pe fosta pacatoasa. Pentru a incepe noul serviciu in forta, Ana Mocanu a facut o demonstratie de fitness si a reusit sa-i lase pe toti cu gura cascata cu formele ei. Roscata a inceput sa lucreze puternic la o sala de forta din Bucuresti si are un antrenor personal care se ocupa de antrenamentele ei si ii da si sfaturi legaturi de dieta.

Cum a reusit sa invete foarte multe exercitii, Ana si-a pus in valoare talentul si a executat niste miscari care ajuta la tonifierea muschilor fesieri, dar si a picioarelor. Pentru unii telespectatori, imaginile pot fi considerate indecente.

Prietenia lui Chivu este pe interes

In ceea ce priveste prietenia cu Loredana Chivu, Ana Maria a inceput sa-si dea singura seama ca blonda o considera pe interes. Daca in momentul in care s-au cunoscut roscata a considerat-o imediat o prietena de suflet, Loredana nu s-a aratat prea incantata de faptul ca au devenit colege in emisiune.

Totusi, a inceput sa vada alaturarea cu ea ca pe un avantaj. De cand au devenit colege, extrajob-urile s-au inmultit considerabil pentru ambele tinere. Totusi, Loredana este cea care profita de pe urma Anei, mai ales ca roscata este o dansatoare apreciata, iar Chivu profita de pe urma talentului ei.

Sursa: cancan.ro
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *