Adrian Minune risca 8 ANI DE INCHISOARE!

Anul 2015 a inceput cat se poate de prost pentru Adi Minune. Manelistul risca 8 ani de inchisoare dupa ce a intrat in vizorul instantei supreme.

Adi Minune si sotia sa, Ecaterina, trebuie sa se prezinte in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a justifica banii castigati. Cei doi vor fi judecati pe 21 ianuarie, iar de aici vor urma o multime de probleme. Fiscul va verifica toti banii manelistului, pe baza documentatiei depuse de Agentia Nationala de Integritate (ANI).

Problemele manelistului cu legea nu sunt ceva nou. Acesta a intrat in vizorul ANI inca din 2010, cand inspectorii au descoperit ca manelistul, pe atunci consilier in comuna Stefanestii de Jos, nu poate sa justifice 104.000 de euro. Atunci au mai descoperit ca in noiembrie 2005, Adi Minune a facut mai multe tranzactii dubioase in valoare de aproximativ 800.000 de euro, cel mai probabil bani castigati din muzica, pentru care nu a platit impozite.

Adi Minune a socat pe toata lumea cu noul lui look

Adi Minune a socat pe toata lumea cu noul lui look

ANI l-a iertat pe Adi Minune si a scapat cu o amendade 1000 de lei, insa asta nu inseamna ca a scapat de probleme. Dosarul acestuia a ajuns acum la Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar daca nu va reusi sa demonstreze ca si-a platit impozitele, manelistul risca sa ramana fara o buna parte din avere si poate sa ajunga chiar la puscarie.

Risca pana la 8 ani de inchisoare

Conform Articolului 9 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, cu modificările şi completările ulterioare.O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, cu modificările şi completările ulterioare, ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale constituie infracţiuni de evaziune fiscală şi se pedepsesc cu închisoare de la 2 ani la 8 ani şi interzicerea unor drepturi.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *