Anda Adam: „Am plâns în hohote de bucurie. Mai vrem un copil”

Anda Adam a devenit pe 30 noiembrie mămică. Artista a adus-o pe lume pe Evelin și este în culmea fericirii. „Ne dorim și un frățior pentru Evelin”, a declarat Anda Adam.

După ce a adus-o pe lume pe micuța Evelin, la o clinică privată din București, artista a intrat în direct la emisiunea lui Măruță chiar din spital.

„Au fost două zile destul de greuțe. Astăzi mă simt mult mai bine, sunt mai funcționabilă. Încă nu pot să-mi revin. Am crezut că va fi un pic mai simplă nașterea. Am plâns în hohote de bucurie. Vreau să alăptez”, a povestit Anda Adam.

Aceasta a adăugat cu emoție: „Iubeam și iubesc foarte mult copiii, dar până nu-l ai pe al tău, nu se poate compara. Este un sentiment superb. Ne dorim și un frățior pentru Evelin”.

Anda și Sorin s-au căsătorit în luna iunie, artista fiind la acea vreme însărcinată. Vedeta a ținut secret faptul că urmează să își mărească familia, până când s-a asigurat că totul este bine. Ea a preferat să împărtășească fericita veste pe o rețea de socializare, când deja sarcina era avansată, iar ea nu mai putea să mascheze acest lucru cu ajutorul vestimentațiilor. Vedeta se va întoarce la muncă destul de repede. Ea va reveni pe scenă de Revelion, când are antamate mai multe concerte, preferând astfel să se împartă între fetița ei și carieră.
Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *