Cum a apărut în public Anda Adam, de nimeni nu a recunoscut-o! S-a lăsat pe mâna unui profesionist şi rezultatul a fost uimitor!

Anda Adam urmează să apară pe scena unui festival de teatru şi circ cu multe vedete, astfel că a trecut printr-o transformare uimitoare. Cântăreaţa a fost supusă unui test de machiaj, iar rezultatul este absolut uimitor!

Aşa arată ”tigroaica” Anda Adam!
Aşa arată ”tigroaica” Anda Adam!

Anda Adam a ales, după cerinţele organizatorilor, să interpreteze rolul unei…feline, aşa că faţa ei a fost transformată…pe jumătate. Vedeta are jumătate de figură acoperită cu părul ei lung, iar cealaltă jumătate, machiată ca o felină! ”Tigroaica” a apelat la serviciile unui artist de make-up, care a făcut minuni, iar vedeta a fost atât de mândră de rezultat, încât a pus fotografiile şi pe reţelele de socializare, iar fanii săi au fost absolut încântaţi!

Anda Adam va apărea într-unun show inedit cu supervedete, elemente de teatru, musical, circ si efecte speciale. „Behind the scenes❗️ @festigalromania – 1,2 Decembrie la Sala Polivalentă!”, a explicat Anda imaginile

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *