Andra și Cătălin Măruță au botezat-o pe Eva!

Andra și Cătălin Măruță au botezat-o, astăzi, pe Eva, la Biserica Sf. Fanurie din Capitală, iar mai târziu, cei 300 de invitați vor petrece la un restaurant de fițe, într-un decor de vis, tema petrecerii fiind îngerii.

Emoționați, bunicii micuței Eva, părinții Andrei și cei ai lui Cătălin, au schimbat câteva cuvinte cu presa prezentă la intrarea în biserică, înainte de creștinarea nepoatei lor.

 

Întrebată ce i-a adus cadou de botez Evei, mama prezentatorului Pro TV nu a oferit prea multe detalii, mulțumindu-se să spună că le-a adus ceva util. ”Ceva strict pentru ei. Ceva care le va fi de folos, le va fi folositor în timp”, a declarat mama lui Cătălin măruță, citată de wowbiz.ro.

 

Mama lui Cătălin Măruță

Mama Andrei e tare fericită și nu-și dorește altceva decât ca Eva ”Să fie norocoasă și sănătoasă!” , iar tatăl solistei nu a prea avut emoții din cauza botezului deoarece… are mare experiență în domeniu: ”E, după 5 copii nu prea mai am emoții”, a declarat și tatăl Andrei.

“Ne-am propus să organizăm un botez unde să fim alături de prieteni şi familie.În consecinţă, va fi un eveniment cu multă lume! Noi avem mulţi prieteni, rude, deci ar fi total nerealist să ne propunem un botez restrâns. S-ar supăra toţi pe noi. Fetiţa va avea aceiaşi naşi ca şi David. E vorba de Arpi şi Ane, prietenii noştri buni, care sunt ca o familie, fac parte din viaţa noastră, din sufletul nostru. Cred că sunt cei mai potriviţi oameni pentru creştinarea fetiţei noastre, ei ne cunosc perfect, împărţim atâtea stări şi amintiri, deci ştiu sigur că gestul lor e pornit din inimă”, a declarat Andra pentru unica.ro.

 

Fotografii: Alex Dobre, www.libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *