Andreea Marin, cele mai tranşante declaraţii după divorţ: ”Mi-a fost greu pentru că…”

Anul 2016 a adus o schimbare majoră în viaţa Andreei Marin, care a hotărât să pună capăt mariajului cu medicul turc, Tuncay Ozturk.

Fără să intre în prea multe detalii, Andreea a fost scurtă şi la obiect, postând pe reţelele sociale următorul mesaj: „Oameni dragi. Cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, suprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărare grea a survenit în aceste zile in viaţa mea: divorţul. (…) Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne întelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind si zâmbind“, a scris ea, anunţând astfel divorţul.

În urmă cu doi ani, Andreea Marin şi fostul ei soţ, Tuncay Ozturk, s-au certat în public
În urmă cu doi ani, Andreea Marin şi fostul ei soţ, Tuncay Ozturk, s-au certat în public

„Zâna surprizelor“ a reuşit să treacă de acest moment de dragul fiicei ei, iar de când a anunţat public că divorţează, de atunci, în momentul în care iese în public, este mereu zâmbitoare.

„Am credinţa de partea mea şi simt că Dumnezeu este cu mâna pe umărul meu. Atunci când iau o decizie o iau asumat, gândinu-mă mult înainte. Nu mă grăbesc să fac schimbări bruşte în viaţa mea. Când însă ajung la concluzia că o schimbare trebuie făcută, din acel moment nu mai am nici un regret. Ştiu ce fac şi îmi asum ce fac. Părerile de rău nu mai loc. Par probabil mai puternică decât o altă femeie pentru că regretele sunt înainte şi nu după“, a povestit Andreea Marin, în exclusivitate, pentru revista Spy (pe care o veţi găsi la punctele de difuzare a presei începând din această marţi). Acestea au fost, practic, primele declaraţii ale ei după anunţul divorţului.

Cu toate că a trecut doar o lună de când s-a despărţit de Tuncay, „Zâna“ a început o nouă viaţă. „Zâmbetul e un exerciţiu pe care am învăţat să-l trăiesc şi asemenea unui om puternic merg înainte, zâmbesc pentru că poate astăzi îmi este mai greu, dar mâine cu siguranţă zâmbetul va deveni autentic. Copilul meu este fără doar şi poate cel care îmi aduce zâmbetul pe buze“, a mai povestit femeia de televiziune.

Andreea a mai încheiat o etapă din viaţa ei şi nu are timp de regrete şi asta pentru că, aşa cum spune ea, o aşteaptă o perioadă frumoasă.

„După această perioadă am învăţat să mă iubesc şi pe mine . Mi-a fost greu pentru că eu sunt un om care dăruieşte mult, fie că e vorba de amici, prieteni sau oamenii pe care nu-i cunosc. Am învăţat să dau mult dar am mai învăţat şi că trebuie să ne recăpătăm din energia pe care o dăm şi să ne încărcăm bateriile. Mă aşteaptă o perioadă frumoasă în care voi pleca eu cu fiica mea într-o vacanţă necunoscută“, a mai mărturisit ea.

A divorţat de trei ori până acum

„Zâna“ are o fiică, pe Violeta, din căsnia cu Ştefan Bănică
„Zâna“ are o fiică, pe Violeta, din căsnia cu Ştefan Bănică

Andreea Marin este la al treile divorţ din viaţa ei. Primul său soţ a fost Constantin Gheorgiţă de care a divorţat în urmă cu 18 ani. De cel de-al doilea soţ, Ştefan Bănică, a divorţat la începutul anului 2013, după 7 ani de căsnicie. Vedeta a declarat că momentan nu se gândeşte la o altă relaţie şi în nici într-un caz la o a patra căsătorie.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *