Andreea Bălan se distrează cu impresarul în Caraibe! Oare iubitul ei ştie asta?

Andreea Bălan şi Keo formează un cuplu de mai bine de şapte ani. La aşa “vechime”, e clar că între cei doi nu mai e loc de gelozii şi de neîncredere, căci altfel n-am vedea cum ar putea Keo suporta gândul că partenera lui se distrează de ceva vreme în Republica Dominicană alături de impresar, în timp ce el, iubitul oficial, a rămas în România.

Primele zile ale noului an i-a găsit pe Keo şi pe iubita lui, Andreea Bălan, la zeci de mii de kilometri distanţă unul de celălalt. Nu că n-ar fi obişnuiţi să stea departe, căci, deh, meseria îi poartă în diverse colţuri ale lumii.

Acum, Keo e în România, unde are concerte de onorat, iar Andreea, pe plaja din Republica Dominicană, alături de un alt bărbat. Dacă unii domni ar scoate flăcări pe nas precum dragonii, Keo pune liniştit capul pe pernă şi nu se gândeşte nici o clipă că iubita l-ar trăda.

De ce? Pentru că Andreea a plecat în Republica Dominicană ca să îmbine utilul cu plăcutul. Însoţită de Florin Nedelcu, impresarul ei, solista e decisă să-i cucerească pe dominicani cu muzica şi cu show-urile ei.

balan

Mai multe pe www.libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *