Andreea Balan si-a schimbat din nou culoarea parului! Fanii au fost nemultumiti! „Nu ti se potriveste si…”

Andreea Balan si-a surprins fanii cu un nou look, de data aceasta cu totul special. Desi interpreta este incantata de rezultat, prietenii virtuali nu au fost multumiti si au reactionat imediat.

Andreea Balan si-a schimbat culoarea parului odata cu lansarea unei noi melodii, iar rezultatul a fost spectaculos. Admiratorii vedetei au reactionat imediat.

Andreea Balan are un nou look

Andreea Balan are un nou look

Andreea imi place de tine foarte mult dar noua culoare a parului nu ti se potriveste”, „Iti sta bine asa, dar parca era mai bine inainte. Nu te reprezinta”, „Imi place vocea ta, esti o artista adevarata”, au comentat fanii. Invitata intr-o emisiune de televiziune, Andreea Balan a declarat ca este o femeie implinita, atat din punct de vedere profesionat cat si sentimental. Vedeta a povestit cum partenerul ei de viata, in varsta de 27 de ani, o ajuta cand are o problema. „Imi place ca melodiile mele sa fie inspirate din viata mea. Am vizitat patru tari in aceasta vacanta. Eu as fi vrut sa plec cu amandoi o luna de zile. George e poet si lanseaza o carte. Ii place sa scrie atunci cand are timp. Lucram la niste piese in continuare si atunci cand raman in pana de idei ii mai dau piesele sa le asculte”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *