Anuntul a fost facut in urma cu putin timp! Mirela Boureanu Vaida, din nou insarcinata! Prima imagine cu burtica de gravida!

Mirela Boureanu Vaida este in culmea fericirii. Prezentatoarea de la “Mireasă pentru fiul meu” va deveni mamă pentru a doua oară.

La mai putin de un an dupa ce a adus-o pe lume pe Carla Maria, pe 20 februarie 2015, Mirela îi va dărui micuței un frățior sau o surioară. “Cea mai mare bucurie la început de an, pe lângă bucuria de zi cu zi – Carla, fetița mea veselă, vorbăreață și dinamică, este vestea că ea va mai avea un frățior sau o surioară. Este o fericire imensă tot ceea ce ni se întâmplă și o mare binecuvântare pentru mine și familia mea!”, a declarat frumoasa prezentatoare.

Mirela și-a dorit din tot sufletul o familie numeroasă. În trecut, vedeta a întâmpinat tot felul de probleme legate de sarcină, probleme despre care a vorbit deschis. Fetița ei, Carla, este o minune pentru familia lor, iar cel de-al doilea copil pe care îl va aduce pe lume este încă un vis devenit realitate.Sursa: cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *