Andreea Esca a povestit momentul în care a lăcrimat în direct. ”Eu nu sunt un robot și nu mă feresc să plâng!”

Prezentatoarea TV a fost felicitată pentru 20 de ani de când se află la cârma celor mai urmărite știri.

Despre Andreea Esca am putea vorbi și scrie ore în șir. Poate zile. Este una dintre persoanele publice care a rămas la fel peste ani, deși este, până la urmă, o celebritate. Și când spunem la fel, ne referim la faptul că este o persoană transparentă, foarte modestă, care oferă interviuri (da, și Andreea vorbește cu presa), este conștientă de statutul său, este, de asemenea, o familistă convinsă, vine însoțită aproape la toate evenimentele însoțită de soțul ei. Ce-i drept, este o prezență rară când vine vorba de mondenități. Noi am întâlnit-o la premiiile TV Mania, unde a și câștigat premiul pentru 20 de ani la pupitrul știrilor Pro TV. Întreaga țară o cunoaște pe Andreea Esca. Cel puțin de la știri. Noi, cei de la CANCAN.ro, vă prezentăm un interviu cu prezentatoarea TV, care a vorbit fără menajamente și despre cele mai emoționante momente pe care le-a avut de-a lungul timpului.

”Am câștigat un premiu frumos, uite, pentru 20 de ani la pupitrul știrilor Pro TV. Orice premiu pe care îl primesc este important, pentru că deși oamenii cred, uite, a mai câștigat, dar este foarte important. Eu cred că este foarte important să rămâi într-un loc decât să ajungi acolo. Și este foarte greu să menții interesul, fidelitatea, dragostea oamenilor cărora te adresezi. Și atunci, de fiecare dată când vine un astfel de premiu pentu mine este o foarte mare mulțumire sufletească. Sunt chiar mai mult de 20 de ani de carieră, pentru că am început în ianuarie 1992 la SOTI, sunt 20 de ani de Pro TV și sunt foarte fericită pentru că am avut această șansă extraordinară să pot face atât de multă vreme ceva care îmi place.”, a declarat Andreea Esca, pentru CANCAN.ro.

Pentru că orice loc de muncă înseamnă seriozitate, implicare și de multe ori sacrificii, CANCAN.ro a întrebat-o pe Andreea Esca dacă a fost nevoită să renunțe la alte lucruri importante pentru meseria de jurnalist. ”N-am făcut sacrificii pentru că, nu știu, pentru că niciodată nu mi-am pus problema în acest fel, pentru că am făcut întotdeauna ceea ce mi-a plăcut, chiar dacă am renunțat la alte lucruri, nu am considerat că erau niște sacrificii, ci că pur și simplu nu făceam acele lucrui pentru că îmi plăcea mai mult să fiu la pupitrul știrilor sau să realizez un reportaj, sau să fac un interviu. ”, a mai spus vedeta TV.

Andreea Esca a fost prezentă la premiile TV Mania alături de soțul ei, dar și de Corina Caragea

Andreea Esca a fost prezentă la premiile TV Mania alături de soțul ei, dar și de Corina Caragea

A plâns la tv

Andreea Esca este fără doar și poate un profesionist, însă de-a lungul timpului au fost lucruri care au impresionat-o atâțt de ult încât nu a putut să nu lăcrimeze, chiar dacă se afla în direct. Prezentatoarea știrilor de la ora 19:00, de la Pro TV, susține că este uman să fii emoționat în astfel de situații. ” Au fost foarte multe știri care m-au impresionat în 20 de ani. Extrem de multe. Cea mai recentă a fost cea de la Colectiv, de exemplu, care a durat și durează și e un lucru despre care am relatat foarte multă vreme și care te încarcă emoțional extrem de mult. A fost, de exemplu, catastrofa aceea de la Maternitatea Polizu, unde au murit foarte mulți copii. Au fost extrem de multe lucruri care m-au impresionat. Nu mă feresc să plâng. Dacă îmi vine să plâng, atunci plâng. Nu mă gândesc că cineva se așteaptă să vadă ăîn fața televizroului un robot, iar dacă se așteaptă la asta eu nu sunt un robot. Atâta vreme cât înțelegi ceea ce spui și trec prin sufletul tău, prin emoțiile tale nu ai cum să rămâi stană de piatră, deci nu țin să fac asta, dar, desigur, viața merge mai departe și asemenea unui chirurg care vede lucruri greu de dus în fiecare zi, după aceea se duce acasă și are o viață. Așa și eu, tebuie să mă detașez și să merg mai departe, dar asta nu înseamnă că uit, că șterg cu buretele și merg mai departe, toate lucrurile astea se așează undeva și rămân în tine. Este foarte greu, mai ales când ai și tu copii, mai ales când ai părinți bătrâni, devii foarte sensibil și foarte emotiv atunci când sunt subiecte legate de copii, de oameni în vârstă. Deci, cred că a fost o reacție normală pe care ar fi avut-o orice om de bun simț. ”, a mărturisit Andreea Esca.

Întâmplări amuzante

Întrebată dacă a trăit și momente neașteptate, care i-au stârnit râsul, prezentatoarea TV a declarat că a avut parte și de astfel de experiențe. ”Nu știu să spun o întâmplare mai haioasă. De exemplu, am căutat casa lui Aznavour (Charles Aznavour – celebrul diplomat francez, scriitor și cântăreț), pentru că nu nimeream, era într-un sat destul de departe de Marsillia, unde am făcut interviul, ultimul interviu pe care l-am făcut cu Charles Aznavour, și am căutat foarte mult. Ne-a tot încurcat GPS-ul și am tot trecut pe lângă casa lui de foarte multe ori.”, a mai spus prezentatoarea TV.

A lansat site-ul Alistmagazine.ro

” Sunt foarte îndrăgostită de tot ceea ce înseamnă jurnalism și îmi place să-l găsesc și să-l pactic în toate formele posibile. Și după mulți ani de știri, și de televiziune, care va rămâne întotdeauna prima mea dragoste și cea mai mare, mi-am dat seama că nu aveam suficient timp să stau de vorbă cu un invitat. Mi se părea că e timpul este foarte limitat, iar la noi în televiziune un minut înseamnă foarte mult. Și tot timpul parcă aș mai fi stat, aș mai fi vrut să aflu lucruri și așa am început emisiunea la Radio, la Europa FM, emisiune pe care o relizez în fiecare sâmbătă la ora 12:00, dar și așa, emisiunea inițial am avut-o de 40 de minute, după care s-a transformat într-o ora și ttreizeci de minute, pentru că ne-a plăcut și s-au născut niște povești foarte frumoase. Și uite așa am trecut pe radio. După ce am fost director editorial la o revistă glossy 10 ani și am încercat și am văzut ce înseamnă print. Am zis, ce a mai rămas, online-ul, care îmi dă libertatea să fac ceea ce vreau. Ăsta e cel mai frumos lucru din toată viața mea, am reușit să fac tot ceea ce mi-am propus.”

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *