Fetele fierbinţi… S-au îmbrăcat în cele mai provocatoare costum de baie şi au pus bărbaţii pe jar

Costumul de baie este unitatea de măsură a pasiunii omului pentru mare, pentru soare, însă costumul de baie este, mai ales vara, şi cel mai bun prieten al omului. Cine pe cine îl scoate la plajă: omul pe costum de baie sau costumul de baie pe om? La această întrebare, oamenii de ştiinţă încă nu au formulat un răspuns clar, însă nu e timpul pierdut . Până vom afla adevărul despre strânsa relaţie dintre om şi costum de baie, să aruncăm o privire înspre aceste poze pe care vedetele şi le pun pe Facebook, aşa cum şi-ar pune nişte trofee în vitrină.

Ruby

Ruby face plajă având pe ea un costum de baie adevărat, când, de fapt, mult mai simplu ar fi fost să îşi tatueze unul. Glumim, Ruby, arăţi tare bine!

Andreea Esca

Andreea Esca nu prezintă niciodată ştirile îmbrăcată în costum de baie, însă se întâmplă adesea ca, atunci când intră în piscină, să se dezbrace complet de hainele cu care prezintă ştirile şi să păstreze pe ea, culmea!, doar costumul de baie.

Corina Caragea

Corina Caragea este o prezenţă exotică în spaţiul mondeno-danubiano-pontic. Ştirista „sportivă” a Pro TV nu se produce prea des în costum de baie, dar, atunci când o face, este o apariţie atrăgătoare.

Daniela Crudu

Obişnuită să nu ţină propriul corp doar pentru ea, ci să îl ofere şi privirilor altora, Daniela Crudu arată foarte bine în costum de baie.

Magda Pălimariu

Magda Pălimariu, prezentatoare meteo la Pro TV, se bucură din toată inima de vremea bună de care are parte, la mare, costumul ei de baie.

Carmen Brumă

Soţie de karatist TV, Carmen Brumă colaborează perfect cu costumul de baie, la fel de bine cum Eva colabora, în Paradis, cu costumul Evei. Pasionată de sport, Carmen are toate motivele să îşi scoată la înaintare abdomenul perfect plat, la fel de plat ca abdomenul soţului ei.

SURSA:CANCAN.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *