Andreea Marin i-a schimbat Violetei balerinii cu ghetele cu crampoane

Andreea Marin trăieşte intens fiecare reuşită din viaţa fiicei sale şi a lui Ştefan Bănică jr şi o susţine necondiţionat.

Vedeta şi fostul ei soţ o înconjoară cu multă dragoste pe fetiţa lor şi se preocupă ca micuţa să aibă activităţi extraşcolare, pentru a-i descoperi potenţialele aptitudini. “Violeta e în clasa a treia. Sunt nelipsită de la şedinţele cu părinţii, iar acum mă ocup personal de fiica mea. E destul de mărişoară şi am ajuns la concluzia că nu mai e nevoie de un ajutor pentru mine, aşa că mă ocup direct după şcoală de ea”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin. Violeta se descurcă excelent în limba lui Shakespeare, dar şi pe terenul de sport.

Moşteneşte pasiunea mamei pentru minge

Dacă fosta Zână a surprizelor a făcut handbal ca sport de performanţă, iată că şi fiica ei este atrasă de minge. “E un copil foarte bun, nu am de ce să mă plâng. A luat cea mai mare notă la testul Cambridge, ultimul rezultat important, şi, ca orice părinte, sunt mândră de ea, pentru că e cu doi ani mai mică decât copiii din anul ei. A început baschetul şi fotbalul feminin. Deocamdată testează şi are de învăţat”, ne-a mărturisit Andreea Marin, semn că Violeta îşi va alege singură drumul în viaţă.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *