Boz, mare spion, participă la sesiunile de informări de pe grupul Radar Iaşi

Veritabil apărător al legii, că doar e avocat şi propagator de principii morale şi etice în partid, Eduard Boz participă cu mândrie la sesiunile de informări de pe grupul Radar Iaşi înfiinţat pe Facebook, o comunitate care, de fapt, îi sfătuieşte pe membri cum să fenteze acţiunile autorităţilor. Spre exemplu, aşa cum se poate vedea şi din captura foto alăturată, Boz îi avertizează pe şoferi că există un radar şi un control al Registrului Auto Român la ieşirea din Paşcani spre Iaşi, în zona Kosarom. Consilierul liberal explică implicarea sa în acest grup obscur printr-un discurs alambicat şi sforăitor: “Astfel de instrumente de informare (…) reprezintă o formă de asociere voluntară a cetăţenilor împotriva exceselor autorităţilor. În plus, au un puternic rol educativ în privinţa conduitei în trafic”. Mai rămâne ca Eduard Boz să stea de şase când vin controlorii RATP prin tramvaie, tot aşa, din spirit civic.

8 comentarii

Lasa comentariu
 1. Vlad

  Hai nu criticati omul,e un grup bine gandit si da..fentezi autoritatile pentru ca sunt in stare sa se ascunda si in copac cu radarul,daca nu aveti alta stire de publicat..deschideti-va si voi grup pe facebook,nemancatilor.

 2. Cristi

  Mai da-va-n plm cu stirea voastra.. Toata lumea posteaza pe astfel de grupuri, voi jurnalisti infecti ce cautati pe acele grupuri?

 3. Mihai

  In conditiile in care radar ias oficial nu e condus de vreun argat politic, ar trebui dat in judecata nenea cap de zmeura asta pe motiv ca se foloseste de grupul creat strict in interesul cetatenilor pentru a-si face imagine. Astfel capatand daune sub forma baneasca, intr-un cuantuam nu de ignorat.. ma rog.. astia suntem cu asta defilam, oameni politici de 2 bani facandu-si imagine pe facebook, „sifonand” politia. Halal! Pai ba baiatule!? tu pentru ce candidezi? pentru o functie publica? ti-ai cam depasit atributiile!

 4. nicoleta

  vorbiti tampenii cat voi de mari….ce grup obscur? ce informator…acolo sunt sute de oameni activi care s-au unit impotriva PANDACILOR de la rutiera care fac abuz de functie pe la toate colturile….daca nu ar fi BOZ…despre care nu am auzit nimic…nu stiu de ce e o persoana asa importanta…tot ar fi sute de oameni care sa fie activi pe grup! DAR VOI CARE SUNTETI LA FEL DE PANDACI SI FURATI IMAGINILE POSTATE PE GRUP DE LA LOCUL UNOR ACCIDENTE….DE VOI DE CE NU SCRITI CAT SUNTETI DE CRETINI?
  mai bine v-ati face meseria mai profi si nu ati mai pupa in cur oamenii doar de dragul unei stiri care atrage mustele roi dupa roi….TAMPITILOR!

 5. Cosmin

  In primul rand nu vad care este problema, sunt si politisti in grupul Radar Iasi si posteaza pozitii radar, accidente, blocaje si care e problema? ia painea cuiva de la gura? Si nu grupul nu este creat pentru a sfida legea… sau pentru a o incalca… ci pentru prevenire… exact ce trebuie sa faca politistii, nu sa stea la panda prin boscheti, pe sub garduri, dupa panouri publicitare sau ascunsi dupa alte masini sau cu masini neinscriptionate.

 6. Gabriel Gtt

  Cand nu aveti stiri va luati de oameni? pune-ti mana la treaba si luati-va de cei care merita. Pe acest grup Radar Iasi nu fentam legea. daca ati rascoli mai bine grupul o sa vedeti si postari despre soferi care conduc ca bizonii si altele. De ce nu scrieti si de rutiera ca stau la panda ca sa isi faca norma pe ziua aia…. Halal jurnalisti.

 7. Membru Radar Iasi

  Daca ati fi din Iasi, si activi pe grup, v-ati fi dat seama (ca mine si altii) ca acest grup ajuta. In primul rand te face sa te gandesti de 2 ori cand apesi acceleratia, pentru ca nu stii daca mai e acolo unde a fost raportat acum 30min sau s-a mutat in urmatoarea intersectie. Pe langa asta, la cate accidente au fost postate, parca m-a facut mai atent la ce se intampla pe langa mine. In plus… ce conteaza cine posteaza si ce functie are? Toti suntem la fel de „vinovati”. Iar daca legea e facuta ca domnii de la rutiera sa stea la panda ca sa-si faca norma de amenzi, incercam cum putem sa nu-i ajutam, dar sa ne ajutam pe noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *