Porumboiu vine la Iaşi

Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu

Când toată lumea credea că lucrurile sunt calme şi liniştite la FC Vaslui, Adrian Porumboiu a declanşat furtuna, care deocamdată a lăsat urme doar la nivelul antrenorilor, Viorel Hizo fiind primul disponibilizat.
Dar de ce s-a supărat nea Adi, veţi spune?

Ei bine, gure bârfitoare, dar demne de încredere din judeţul vecin, ne-au spus că nea Adi s-a cam săturat să fie luat de „prost” – scuzaţi, da’ aşa ne-au zis, noi doar am citat, şi s-a apucat să taie în carne vie.

Cică, în timp ce echipa era în cantonament la Poiana Braşov, Viorel Hizo, cu de la sine putere (sau ajutat de unii jucători, spun preitenii noştri din Vaslui), s-a gândit că ar fi bine să mai taie din zilele de pregătire şi să se aranjeze de plecarea în Antalya, unde va avea loc al doilea stagiu de pregătire al iernii. Unde mai pui că vreo câţiva jucători, plătiţi regeşte pentru cât prestează, au pus-o şi de-o mică grevă pentru că se întârziase câteva zile cu plata salariilor. Şi, de parcă nu era suficient, Dulău’ (n.r. – porecla lui Viorel Hizo, pentru cei care nu au nici în clin şi nici în mânecă cu fotbalu’) s-a alăturat şi el răscoalei.

Porumboiu fierbe în suc propriu

Atât i-a trebuit lui nea Adi să audă, că repede s-a apucat de tăiat şi spânzurat şi de aruncat sudalme la adresa echipei. Asta, mai ales că îl bate de ceva vreme gândul să renunţe la echipă şi să facă “transferu’” vreo 70 de kilometri mai sus, adică în dealul Copoului, unde miroase din ce în ce mai tare a Liga I.

“Jucătorii sunt plătiţi, de departe, cel mai bine din Liga 1. Nu se mai poate continua în ritmul ăsta. Plătesc ce-i de plătit şi ne despărţim de Hizo”, a tunat Adrian Porumboiu. “E adevărat că erau vreo şase jucători care aveau de

primti nişte bani, dar întârzierile erau mai puţin de 30 de zile. Când ei au făcut protestul, banii erau deja pe carduri “, a continuat Porumboiu, care este hotărât să se debaraseze de câţiva jucători.

Staţi pe-aproape că se lasă cu multe tăieri de capete! Şi plecări, fireşte…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *