ANDREEA TONCIU a postat o imagine cu fiica sa, dar i-a scăpat un detaliu. Ce i-a revoltat pe fanii brunetei?

Are mai puţin de o jumătate de lună de când a adus-o pe lume pe micuţa Rebecca şi deja Andreea Tonciu poate spune că a început să simtă într-adevăr greutăţile unei proaspete mămici, mai ales că bruneta a avut, din nefericire, multe probleme de sănătate şi în timpul sarcinii, dar fetiţa ei o face să uite de orice obstacol.

În urmă cu puţin timp, Andreea a postat pe o reţea de socializare o imagine cu fiica sa, iar fanii au criticat-o. Motivul? În opinia unei admiratoare fetiţa este îmbrăcată mult prea gros având în vedere că în Bucureşti este caniculă. „Temperaturile sunt foarte ridicate, cum te simţi tu lejeră aşa să stea şi ea. Las-o cu mâinile şi picioruşele libere”, a sfătuit-o pe Andreea femeia.

Aceasta este imaginea criticată de fani
Aceasta este imaginea criticată de fani

După o relaţie tumultoasă, Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Daniel Niculescu. Cei doi au atras toate privirile pentru prima dată, la petrecerea de nuntă a Sânzianei. În noiembrie 2015, aceasta a anunţat că este însărcinată, iar la începutul acestui an, cei doi au făcut cununia civilă.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *