Antonia s-a pozat goala chiar in fata lui Velea! Artistul nu a rezistat si i-a pus mana pe sani! „Am facut-o cand eram gravida!”

Antonia si Alex Velea au oferit imaginea zilei. Goala, cantareata s-a fotografiat impreuna cu iubitul ei, cel care a indeplinit rolul de…sutien! Cadrul nu a ramas in intimitatea cuplului si a fost postat pe internet.

Imagini incendiare cu Antonia si Alex Velea. Frumoasa cantareata s-a fotografiat goala, insa imaginatia publicului masculin a fost ingradita de interventia energilca a lui Alex Velea. Astfel, iubitul cantaretei i-a acoperit cu mainile zonele intime femeii. Cadrul erotic nu a ramas in circuitul intim al cuplului si a fost postat pe internet, acolo unde a primit foarte multe aprecieri din partea fanilor celor doi.

„Vreau sa impart ceva intim cu voi”

Imaginea a fost insotita si de un comentariu sugestiv facut de Antonia: „Am considerat  ca vreau sa impart ceva intim cu voi, (cei care ma sustin, si nu sunteti hateri) nu e ceva dramatic! Ci, o poza pe care am facut-o cand eram gravida! Nu se vede burta pentru ca am taiat poza! Pups!”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *