Mirela Boureanu Vaida, din nou la „Mireasă pentru fiul meu”? Ce a răspuns când a fost întrebată dacă revine la Antena 1

Mirela Boureanu Vaida a vorbit despre posibilitatea revenirii la „cârma” emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Mamă a doi copii minunaţi, fosta vedetă a Antenei 1 a decis să se dedice familiei, în totalitate, şi nu regretă. Se simte mai împlinită ca oricând şi recunoaşte că nu mai are timp să se uite la TV şi nici să se gândească la revenirea „pe sticlă”.

Mirela Boureanu Vaida a mărturisit, astăzi, în direct, în emisiunea „Necenzurat”, de la Antena Stars, că venirea pe lume a celui de-al doilea copil i-a umplut viaţa în totalitate şi nu se gândeşte să revină prea curând în televiziune.

„Nu ştiu ce să vă spun în momentul acesta. E foarte devreme să mă gândesc acum. Plus că nu ştiu dacă este ok, a venit Paula, se obişnuieşte publicul cu ea, se obişnuiesc concurenţii… Nu am timp să mă mai uit deloc la emisiune. Habar nu am ce se întâmplă. E puţin cam ciudat, să se obişnuiască telespectatorii cu Paula , să vin eu apoi… . În emisiune nu erau numai zile frumoase, mai erau şi zile urâte care-şi puneau amprenta asupra mea şi nu ştiu dacă merită că, din nou, copiii mei să ajungă pe locul doi. Poate pare că sunt egoistă şi că nu mă gândesc la publicul meu, dar cinci ani de zile am întrat într-o oboseală psihică foarte mare, îmi este dor de publicul meu, de colegii mei, dar în viaţă vin momente în care e timpul să faci schimbări”, a spus Mirela Boureanu Vaida, astăzi, în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu, de la Antena Stars.

Mirela Boureanu Vaida și-a luat concediu prenatal în vară, iar de atunci cea care prezintă „Mireasă pentru fiul meu” este actriţa Paula Chirilă. (sursa: www.spynews.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *