Apă caldă şi încălzire de la Veolia pentru Ateneu

Conducerea Ateneului Tătărași a decis, în această săptămână, racordarea instituției la magistrala 2 de termoficare, după o temeinică analiză asupra beneficiilor oferite de sistemul centralizat de termoficare din municipiul Iași.

Costuri cu 35% mai mici
Ateneul Tătărași va fi alimentat cu agent termic printr-un modul termic individual, care permite clientului să decidă singur momentul pornirii sau opririi căldurii. De asemenea, temperatura din sala de spectacole și spațiile administrative poate fi reglată la nivelul dorit, iar funcționarea automată a modulului, supervizată non-stop din Dispeceratul Veolia, va face ca întreg procesul să fie unul ușor de aplicat.
Pe lângă aceste avantaje, un element important îl constituie economia financiară realizată de conducerea Ateneului din Iași: costuri mai mici cu 35% la factura anuală de apă caldă și căldură, în raport cu vechea soluție de furnizare a energiei termice. Totodată, racordarea la Veolia oferă o creștere de randament de 22,5% față de sursa pe gaze naturale. Racordarea Ateneului Tătărași survine după o lungă listă de instituții de învățământ, instituții sanitare, sedii de birouri, hoteluri, centre comerciale care au ales conectarea la sistemul centralizat de termoficare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *