Cele mai mişto crainice tv din Iaşi

Primul lucru pe care îl observă un străin în momentul în care intră în România nu sunt gropile din asfalt, așa cum răutăcioșii ar putea spune. Nici câinii vagabonzi, nici cerșetorii. Vede el și lucrurile astea, dar după ce-și vine în fire. Pentru că prima chestie pe care o remarcă odată ajuns pe plaiurile mioritice este frumusețea femeilor. Nu le mai lăudăm noi, că e de-ajuns să te uiți în lungul străzii ca să te convingi. Dintre românce, fără doar și poate, cele mai frumoase sunt moldovencele. Nu degeaba, cu excepția Mariei de Mangop, lui Ștefan cel Mare nu i-a trebuit alt soi de femei decât moldovencele dintre dealurile Hârlăului. De trei astfel de moldovence vom vorbi și noi în cele ce urmează. Aveți avantajul că le puteți vedea cam oricând vă dorește inima, așa că s-ar putea să le cunoașteți deja. Sunt prezentatoare TV. Le aranjăm în ordine alfabetică, așteptând de la dumneavoastră să le aranjați în ordinea preferințelor. Noi ne-am făcut un top deja, în minte, dar suntem curioși dacă ne potrivim la gusturi.

Răpitoare
Roxana Bratec (foto sus) lucrează la TVR. La 29 de ani, are deja o vechime de vreo 8 ani la studioul ieșean, unde s-a angajat inițial ca reporter. La venirea din Gura Humorului, în 2007, Roxana era brunetă și drăguță. Acum, e blondă și frumoasă. Gurile rele zic că ar fi avut loc unele schimbări prin care mama natură a fost uşor ajutată. Dar știți cum e: dacă vrei să vezi ceva într-o poză, aia vezi. Clar însă, e machiată la perfecție tot timpul. După gusturile noastre, parcă oleacă mai mult decât ar fi neapărată nevoie, dar nu te pui cu legile nescrise ale machiajului. Blonda noastră s-a făcut rapid cunoscută și în lumea mondenă, nu doar pe sticlă. Un suc băut în 2009 pe Calea Dorobanților cu directorul general de atunci al TVR, Alexandru Sassu, a făcut-o să apară și în Academia Cațavencu. La Iași, s-a spus că schimbă prietenii ca pe șosete, dar se știe că jurnaliștii sunt perfecționiști. Iar Roxana este și absolventă de Jurnalism, deci… Într-un rând, umbla cu decanul Baroului ieșean, Marius Striblea. Au și fost nași împreună o dată, chiar fără a fi căsătoriți, la nunta unui avocat. Dacă mai e cu Striblea sau mai exact, dacă Striblea mai este lângă ea, n-am putea să vă spunem. Nici unul, nici celălalt nu are obiceiul să bată toba. Pe scurt, frumoasă. A, și gospodină, că în ultima vreme se ocupă și de o emisiune culinară la TVR. Sau e doar televiziune și nu știe să facă nici cartofi prăjiți?

mariapStilată
Pe Maria Păduraru, puțini ieșeni au remarcat-o înainte de 2011. Nu pentru că nu ar fi fost remarcabilă, dimpotrivă. Frumoasa brunetă are un talent deosebit de a se pune în valoare. Știți, genul ăla la care nu știi ce să admiri mai întâi: bustul, picioarele, chipul? Dar înainte de 2011 era numai o voce, la Radio HIT. Hit-ul în ce privește imaginea publică a fost dat la intrarea ei în Iași TV Life, unde prezintă știrile. Televiziunea este mai mult un hobby. Baza este facultatea de Litere, de pe urma căreia și-a deschis și un cabinet de traduceri. Se mai ocupă și cu meseria asta nou, de mediator și am crede că este o adevărată plăcere să te cerți cu nevasta, numai ca să te medieze ea. A trecut și prin băncile facultății de Drept, așa că este ceea ce se cheamă o tipă stilată. Partea proastă este totuși că e prea modestă. Se pune în valoare, dar prea discret. Câțiva centimetri pătrați de pânză mai puțini n-ar strica deloc. Din contra.

teodora tompea_2Sexy intelectuală
Presa nu este chiar domeniul în care să lucreze familii întregi. Mă rog, se poate întâmpla să te însori cu o tipă din presă, dar cam atât. Nu cunoaștem decât un singur exemplu în care doi frați să lucreze în presă. De fapt, două surori, Carla și Teodora Tompea. Prima e la TVR, dar nu vom discuta de ea. Două fete de la aceeași televiziune ar fi necinstit. Așa că vom spune câte ceva despre Teodora, prezentatoare la Digi 24, filiala Iași. Teodora Tompea a absolvit facultatea de Litere, ca și Maria Păduraru. Tot ca și ea, a debutat în radio, după care a trecut la televiziune. E vorba însă doar de pure coincidențe. Teodora e blondă, nu brunetă. Nu e propriu-zis prezentatoare, cât realizatoare, prezentând de vreo doi ani o emisiune de profil turistic. Asta înseamnă că umblă mult, prin toată Moldova. Doar că Moldova e puțin, așa că umblă mult și prin străinătate, pasionată fiind de călătorii. Cu cât e țara mai exotică, cu atât mai bine. O viață are omul, nu? Iar o vacanță prin Caraibe, prin Republica Dominicană e mai interesantă decât una pe Rarău, nu? Nu o subapreciați, însă. Are la activ și burse europene, așa că e tipul sexy intelectuală.

 

[poll id=”2″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *