Au bătut palma: Veolia va racorda Hotelul „Eskada”

hotel eskada_2O nouă clădire importantă din municipiul Iaşi se racordează la sistemul centralizat de termoficare gestionat de Veolia Energie Iaşi. În urma analizelor economice, dar şi a argumentelor care ţin de siguranţă şi confort, dezvoltatorul Hotelului „Eskada” a hotărât ca viitorul imobil să primească agent termic din sistemul centralizat al Iaşului. Clădirea este situată pe bulevardul Primăverii şi va fi finalizată până la sfârşitul acestui an, consumul estimat fiind de 160 gigacalorii/an, echivalentul unui bloc cu 4 etaje.

Costuri mai mici
Prin racordarea la Veolia, proprietarul Hotelului „Eskada” va realiza economii de costuri de cel puţin 15% în comparaţie cu soluţia cazanelor pe gaze naturale pentru energia termică necesară alimentării celor 40 de camere şi a restaurantului. “Toate aceste acţiuni de natură comercială, ce se alătură lucrărilor de investiţii, modernizări şi reabilitări realizate sau în curs de execuţie, fac din termoficarea centralizată soluţia optimă şi durabilă în ceea ce priveşte alimentarea cu apă caldă şi căldură, avantajele fiind evidente: siguranţă, eficienţă, continuitate în furnizare, economii importante de costuri, protecţia mediului înconjurător”, a declarat Ana-Maria Icătoiu, director comercial Veolia Energie Iaşi.

Trei hoteluri, în 2014
Noul client major care alege sistemul centralizat de termoficare se alătură celorlalte trei hoteluri racordate de Veolia în ultimul an: Hotel Unirea, Hotel Ramada şi Hotel Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *