Augustin Viziru, atac dur la adresa Vicai Blochina: „Sper sa n-o mai intalnesc niciodata”

Augustin Viziru, cel care a ratat marea finala la „Ferma Vedetelor” pentru ca si-a dat cu toporul in mana, sectionandu-si trei tendoane, s-a povestit „La Maruta” intreaga sa experienta

Augustin VIziru a povestit ca nu i-a lasat pe paramedici sa-l duca la spital, pana ce nu a inteles ca viata lui era in pericol datorita hemoragiei masive
„M-am certat cu baietii din salvare, eu le-am spus ca nu plec de aici orice ar fi, eu vreau sa intru in finala. Nu intelegi ca ti se scurge sangele din tine, ziceau ei, si le-am zis ca nu ma interseaza ca vreau sa ajung in finala. Si m-au convins sa plec la spital, pentru ca viata mea chiar era in pericol” a spus Viziru.

N-a contat insa foarte mult ca s-a accidentat, a spus Augustin, pentru ca isi dorea din tot sufletul ca titlul de „Fermier al Anului” sa nu-i revina Vicai Blochina.„Numai Vica sa nu fi castigat”


„E o imagine pe care vreau sa o sterg din memorie, eu am realizat ca m-am taiat dar n-am vrut sa ma opresc, am zis ca tai si padurea daca e nevoie”
.”Numai Vica sa nu fi castigat” a completat Maruta.”

Augustin a dat curs provocarii si s-a lasat purtat de val, spunad ca nu a vrut sa se lase operat pana ce nu a aflat castigatorul show-ului.
„As fi ipocrit, nu mi-as fi dorit sa castige Vica. Eu eram in spital, eram cu mana pe masa sa-mi faca radiografie curgea sange si am zis eu nu intru in operatie pana nu vad cine castiga si la un moment dat doctorul care imi facea radiografie se ridica si spune „A castigat Vintila!!!””

Au fost amici iar acum…dusmani
Trei luni cu Vica inchisi sub acelasi acoperis a fost o experienta de neuitat pentru Augustin Viziru. Si nu in sensul bun al cuvantului, pentru ca acum, la final, a recunoscut ca nu isi mai doreste sa o intalneasca. La inceput, a fost insa altfel.

„Ne simpatizam, a fost o relatie de amicitie si nimic mai mult.. ne simpatizam pentru ca nu reuseam sa ne cunoastem destul de bine, in trei luni am reusit sa ne cunoastem destul de bine si rezultatul e dezastruos..adica sper sa n-o mai intalnesc niciodata! Daca castiga Vica probabil ca nu ieseam din casa vreo doua luni de zile!” a mai spus Vizru.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *