Câţi români s-au uitat la finala show-ului „Ferma vedetelor”, de la ProTV

Finala show-ului „Ferma vedetelor”, de la ProTV, a ţinut în faţa micilor ecrane aproape 1,9 milioane de români. Show-ul s-a încheiat după trei luni, câştigător fiind George Vintilă.

Aproape 1,9 milioane de români au urmărit sâmbătă, 30 mai, finala reality-show-ului „Ferma vedetelor”, de la ProTV. Pe locul doi a fost Kanal D, cu 650.000 de telespectatori, iar pe trei, Antena 1, cu cifre de trei ori mai mici decât „Ferma vedetelor”, potrivit paginademedia.ro.

Din publicul emisiunii, 920.000 de telespectatori au fost din mediul urban. Au urmat în top Antena 1, cu 367.000 şi Antena 3, cu 289.000. Pe acest segment, Kanal D a fost pe poziţia a patra pe intervalul programului de pe Pro TV.

FOTO: Pagina de Media

La nivel comercial, peste jumătate de milion de telespectatorii finalei „Ferma vedetelor” au fost din segmentul 18-49, audienţă de peste două ori mai mare decât locul doi, ocupat de Antena 1. Topul comercial a fost completat – cu valori mult mai mici – de Acasă TV şi Kanal D: 88.000 de persoane.

Emisiunea „Ferma vedetelor” s-a încheiat după trei luni în care a schimbat configuraţia de seară a Pro TV: de luni până joi, emisiunea a fost difuzată de la 20.30, în locul filmelor. Finala a fost câştigată de George Vintilă.

Spre comparaţie, finala show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzată de Pro TV la începutul lunii martie, a fost urmărită, al nivel naţional, de aproape 2,8 milioane de români.

Sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *