Avem potcovăria, ne mai trebuie caii!

Lansare Ford cu Adascalitei si Cozmanciuc Mugurel

Lansare Ford cu Adascalitei si Mugurel Cozmanciuc

Nici o deschidere de reprezentanţă nu seamănă cu alta! Bunăoară, cea de la marca Ford, în care amfitrionii săi au decis că e mai bine să se înceapă cu sfârşitul: adică înfiinţarea unui service auto, în condiţiile în care fabrica din Bănie n-a scos de pe bandă nici măcar unul dintre Ford-urile olteneşti mult aşteptate. (Aşteptate din perspectiva vreunui job,desigur!). Evenimentul cu pricina, apropo, a avut loc zilele trecute, pentru toţi cei care nu ştiau. Nici nu aveau cum, căci invitaţiile au fost atât de numărate, încât duduile silfide de la intrare îi trimiteau acasă pe toţi cei veniţi fără ele…semn că la capitolul PR compania primeşte o bilă gri (între negru şi alb, adică), başca nişte clienţi lipsă la departamentul vânzări.

Printre privilegiaţii cu invitaţie s-a numărat şi vicele Adăscăliţei (fără Ilona funcţionara). Acesta şi-a început cuvântarea taman ca la o şedinţă UTC, prezentându-şi omagiile reprezentantului Ford, ca unui director de întreprindere socialistă, în pragul pensionării. Venit la sindrofie fără lecţia învăţată şi, nefiind ÎNCĂ obişnuit cu maniera stilată a discursului (sigur mai vrea un mandat!!!), vicele în cauză a fost orbit de albul capilar al oficialului companiei Ford, gratulându-l ca pe un bătrânel cu state vechi în firmă. Bătrânel, dar cu umor, căci în timp ce directorul român de service visa la un Ford adevărat, că na!, aşa ar fi frumos pentru funcţia lui, să ştie şi lumea unde lucrează el, s-a ales cu un Ford de hârtie…mai precis un tablou cu portretul întemeietorului companiei, Henry Ford în persoană! Noi, însă, am remarcat mai mult picioarele înalte şi formele superdansatoarelor noastre. Ne-a scos din reverie fumul gros al petardelor (de ce a fost nevoie de aşaceva?) care imitau noxele emise de noul model FORD. Nu mai spunem că, iniţial, ne-am gândit la un salut frăţesc din partea „pacifiştilor” Al-Qaeda. Că tot erau ceva americani pe-acolo!

Noroc cu fătucele dansatoare, care au încântat ochii invitaţilor atât de tare, încât toată suflarea masculină a făcut doi paşi în faţă, nu de alta, dar să vadă mai bine goliciunile picioruşelor proaspete şi să poată povesti în amănunt tot, celor care n-au primit invitaţii (sâc!). Sic transit gloria mundi!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *