În spatele Tribunalului, la Old Time. Locul de înfrățire a interlopilor cu magistrații

În spatele Tribunalului Iași este deschis încă din tinerețea noastră un bar. Old Time îi zice și de la inaugurare până acum a reușit să păstreze intacte trei lucruri: aerul îmbâcsit, clienții și decorațiunile de pe pereți.

În pofida amplasării ultracentrale, prețurile de aici sunt destul de mici. Servirea e aproape impecabilă, chelnerițele făcând eforturi vizibile să zâmbească în fața clienților dubioși și să fie atente la fiecare masă pe care o au în responsabilitate. Lucrurile bune de la Old Time se opresc, însă, aici.Old_Time_1

Probabil că localul n-a mai fost aerisit de la inaugurare. Sunt suficiente 30 de secunde în incinta acestuia pentru a mirosi ca o tutungerie de la țară. Tablourile și sticlele care decorează pereții au avut, se pare, aceeași soartă. Un ochi atent de menajeră ar putea vedea cu ușurință praful de două degete de pe rafturile amplasate strategic la o înălțime considerabilă. Clienții, însă, sunt cei care conferă  barului un aer cu totul original și inedit. Proximitatea Tribunalului  este pentru cei de la Old Time o sursă inepuizabilă de clienți. Practic, toată spuma – ori zațul – avocățimii ieșene vine aici pe la ora prânzului, când grefierele intră-n pauza de ojat unghii. Diversitatea faunei e impresionantă. Old_Time_2De la italieni făcuți și nu născuți, la Corduneni, căldărari sau elevi la „Vasile Alecsandri”, specimenele care împânzesc barul de la primele ore ale dimineții sunt extrem de variate.

Barul își schimbă lookul, dar năravul ba

Recent, localul și-a schimbat lookul. Câteva dintre mesele din placaj au fost înlocuite cu unele mai comode, asortate cu fotolii. Mesele de biliard, în schimb, au rămas, la fel cum a rămas și bunul obicei de a nu avea niciodată săpun lichid la toalete. În incintă, pentru a completa peisajul eclectic, a fost adus un scuter vintage, alb și neașteptat de curat în comparație cu mediul înconjurător.

În concluzie, așadar, nu vă putem decât îndemna să nu călcați pragul respectivului local decât la orele extrem de matinale ale zilei. Și să cereți băuturi îmbuteliate. Fără pahar!

Carmina Bambina

2 comentarii

Lasa comentariu
  1. FITZOASA

    TU PROBABIL NU AI SAPUN LA TINE ACASA DEOARECE CAUTAI LA OLD TIME CAFE NU????????? MAI SPALATE ACASA NU LA CAFENEA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *