Averea lăsată de George Michael este de 100 de milioane de lire sterline! Știți cine o va moșteni?

George Michael a murit anul trecut, chiar in ziua de Craciun. Solistul in varsta de 53 de ani a fost gasit fara suflare locuinta sa din Oxfordshire, Anglia. George Michael va fi înmormantat la Londra, alături de mama sa, de care a fost foarte apropiat. Moartea fostei balerine, în 1997, a fost o traumă pentru cântăreţ. Inca de la inceput, autopsia nu a fost concludenta si au fost efectuate zeci de teste.

Cercetarile asupra mortii artistului s-au incheiat, iar medicii legisti au stabilit ca George Michael a murit din cauze naturale.

Acesta urmeaza sa fie inmormantat, cel mai probabil la sfarsitul lunii martie, insa pana atunci toata atentia se indreapta asupra averii lui Michael. Acesta a lasat in urma o avere imensa de peste 100 de milioane de lire sterline, pe care a impartit-o cu surorile sale.

Melanie (55 de ani), sora cea mica a solistului, e prima care se afla pe lista mostenitorilor. Ea a primit peste 50 de milioane de dolari, conform The sun. Cealalta sora a lui George (57 de ani), Yioda, a mostenit si ea o parte din averea fratelui mijlociu.

George a fost foarte apropiat de surorile sale si e de inteles de ce le-a lasat sa-i mosteneasca averea, mai ales Melanie, de care era foarte atasat. Ea a fost mereu langa el in momentele importante din viata lui si i-a fost alaturi pana la final. George s-a gandit mereu la familie. S-a preocupat ca surorile lui sa fie vazute bine prin mostenirea sa”, a marturisit o sursa apropiata lui George Michel, conform The Sun.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *