Sînt tari ăștia de la Pentru Iași! Dupa ce Chichirău a propus scăderea amenzilor pentru bicicliști, Postolache promovează o aplicație pentru găsirea cîinilor pierduți!

Deși rolul gazetei noastre nu este să își dea cu părerea despre politichie, atunci cînd vedem aleși de -ai noștri, votați deputați, consilieri municipali sau județeni, pentru a ne face viața mai bună, că o iau pe arătură, nu avem ce face și ne băgăm.

Ales pe cai mari drept consilier local , în iunie trecut, văzut, nu știm de ce, drept o speranță a politicii ieșene, Andrei Postolache da fîs după fîs.  Fără activitate in Consiliul Local (strîmbăturile și grimasele nu se pun!) Postolache se întoarce la dragostele sale cele dintîi. Pasiunile sale sînt, din cîte ne putem da seama, bicicletele, IT-ul și , mai nou, sau mai vechi, nu știm exact, cîinii. În ultima sa postare pe facebook,  Postolache ne atrage atenția asupra unei aplicații care ne ajută să ne găsim cîinii pierduți. Nu e rău! Sîntem mulți cei care iubim  animalele, și, în special, cîinii. Dar noi, de la un presupus politician, ne așteptam la soluții pentru propășirea urbei noastre. Greșim cu ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *