Averea mamei Tamara, scoasă la mezat

Lotul Prisacaru si avocat Striblea Marius SebastianVin vremuri şi mai grele pentru ex-prefectul de Iaşi, Radu Prisăcaru. Pe lângă dosarul de corupţie pentru care este judecat de mai bine de un cincinal (n.r.: acesta a cheltuit zeci de mii de euro pe avocaţi, acte şi documente, expertize şi contraexpertize), fostul reprezentant al guvernului liberal în teritoriu, Răducu, s-a mai pricopsit recent cu o belea: riscă să rămână fără acoperişul de deasupra capului. Inspectorii AFPL Iaşi, recte Administraţia Finanţelor Publice Locale a solicitat  instanţei de judecată, scoaterea la licitaţie a întregii averi aparţinând Tamarei Prisăcaru, avere compusă dintr-o casă de locuit plus terenul aferent situate pe strada Arcu.

În cazul în care acţiunea judecătorească va fi admisă, viloanţa impunătoare în care locuieşte în prezent Radu împreună cu soţia Liliana şi mama sa Tamara, ar putea fi scoasă la licitaţie şi vândută pe o sumă modică pentru îndestularea unor datorii la bugetul statului. Debitele respective au fost înregistrate de Tamara Prisăcaru, pe când aceasta era administrator al firmei Pristam SRL Iaşi.

În tot acest timp, procesul lui Radu Prisăcaru, denumit „Mită pentru Prefect“, continuă la Curtea de Apel Iaşi.  La ultimele dintre termene, avocaţii lui Radu au solicitat o contraexpertiză a tuturor înregistrărilor audio-video efectuate la comanda DNA-ului. Apărătorii fostului prefect de Iaşi susţin că înregistrările cu pricina ar putea fi contrafăcute şi au cerut părerea unor experţi în domeniu, părere care întârzie să fie finalizată într-un raport şi trimisă apoi judecătorilor instanţei superioare ieşene. De ce oare?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *