Fata lui Ţicău, mireasa anului la Iaşi

Una din cele mai tari nunţi ale săptămânii trecute, de fapt ale întregului sezon, a fost cea dintre Diana Ţicău şi Andrei Savin. Exact, aţi nimerit, Diana este fiica lui Eugen Ţicău, directorul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP).

ticau si fata mireasaCununia religioasă la Bărboi
Dar de pescuit, am pescuit şi noi nişte poze de pe Facebook de la fericitul eveniment. Pe scurt, ca să nu vă plictisim cu multă vorbărie, că nu-i aşa, o poză face cât o mie de cuvinte, iar dacă dăm mai multe poze facem mai multe mii de cuvinte, cununia religioasă a avut loc la biserică Bărboi. A fost, cum se putea altfel, cu bun gust, pentru că socrul mic e totuşi un tip stilat. Dincolo de ce-au făcut unchii, mătuşele şi celelalte neamuri ale mirilor, ne-a interesat mai mult ce-i cu personajele principale, adică cu Diana şi Andrei, ea – absolventă de psihologie, el – absolvent de geografie. Iar mireasa a făcut, într-adevăr, toată nunta. Frumoasă foc, „gătită” impecabil, a fost cu siguranţă, aşa cum e bine la o nuntă, vedeta indiscutabilă.

Cheful, la Bellaria
Nu băgăm mâna în foc, dar sursele noastre spun că petrecerea de după cununie a avut loc la restaurantul Bellaria, fost Onyx, din Bucium. De aici, pe Facebook, n-au mai „transpirat” alte imagini, dar bănuim că a fost un chef pe cinste. Un regret avem totuşi: că dom’ director Ţicău nu ne-a chemat şi pe noi, să imortalizăm cu propriul aparat foto acest eveniment. Însă, n-am pierdut de tot speranţa, aşa că aşteptăm o invitaţie pe adresa redacţiei măcar la cumetrie. Să fie cu noroc.

 

1 comentariu

Lasa comentariu
  1. Leo

    Si mirele e baiatul fostului comisar de la Garda Financiara,Vasile Savin.Ala care a fost dat afara printre primii comisari prinsi cu mita cu anii in urma,plecand ulterior la Tehnoton la Maricel Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *