Bani pentru un turneu de handbal. Fără număr…

HandbalIaşul va găzdui, în perioada 26-28 martie, turneul de calificare pentru participarea la Campionatul European de Handbal Feminin pentru junioare. Alături de echipa naţională de junioare a României, la acest turneu de calificare vor mai participa formaţiile similare ale Armeniei, Israelului şi Olandei.

Decizia a fost luată de primarul Gheorghe Nichita, ca urmare a unei adrese primite de la Federaţia Naţională de Handbal. În hârtia primită de la Cristian Gaţu se precizează că municipalitatea va trebui să suporte o parte dintre costurile necesare organizării acestui turneu.

„Este vorba de o adresă semnată de preşedintele FRH, Cristian Gaţu, prin care acesta ne roagă să suportăm costurile legate de cazarea celor patru delegaţii. De asemenea, ar mai fi vorba de cheltuielile cu transportul intern şi cu Sala Polivalentă. Organizarea unui asemenea turneu este o bucurie pentru toţi ieşenii, chiar dacă este vorba de junioare. De asemenea, sper ca acest eveniment să fie un bun exemplu pentru handbalul ieşean“, a spus Gheorghe Nichita.

Edilul a mai precizat că nu a fost solicitată o sumă anume, însă banii vor fi alocaţi în funcţie de necesităţi de la bugetul local, bineînţeles.

Echipa naţională a României va sosi la Iaşi pe 14 ianuarie, având programt până pe 27 ianuarie un cantonament.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *