Bărbatul care i-a luat minţile Mihaelei Popa

Sesiunea de pariuri a fost deschisă la PDL Iaşi. După ce liderul vremelnic Mihaela Popa a anunţat, din concediu, pe blogul personal că “are în minte” persoana care ar putea conduce filiala, mediul virtual a fost invadat de tot felul de postaci convinşi că ştiu numele omului din umbră.

Am în minte un asemenea om, care ar putea fi liderul PDL Iaşi din 24 septembrie…important e să accepte şi să fie acceptat. În calitate de vicepreşedinte PDL la nivel naţional, eu îi voi fi alături“, a scris Popa, într-un mesaj aproape înduioşător.

Coincidenţă sau nu, în timp ce Popa îşi reactualiza blogul pentru prima dată în acest an, şeful PSD Gheorghe Nichita aranja pe ultima sută de metri o chermeză la Ciric cu apropiaţii pesedişti pentru a-i asigura că rămâne loial filialei roşii şi nu se pune problema unei dezertări la UNPR sau PDL. Dacă tot vorbeam de o sesiune de pariuri, bârfitorii ne-au furnizat următoarele cote pentru potentul bărbat care i-a luat minţile Mihaelei Popa: Nicuşor Păduraru 3-1, Daniel Oajdea 5-1, Marius Spânu 10-1, Gabriel Grigore 12-1, Petru Movilă 20-1, Ioan Nani 50-1.  Dan Cârlan 55-1, Adrian Butucă 99-1, Dumitru Oprea 100-1.

Comparând aceste cote cu ofertele speciale ale agenţiilor de pariuri din Anglia putem trage câteva concluzii. Există şanse mai mari în dovedirea existenţei extratereştrilor în 2012 decât ca Nani, Cârlan, Butucă sau Oprea să fie sprijiniţi de Popa. Şansele pe care le au suedezii de a fi gazda primei întâlniri de gradul III sunt echivalente cu cele ale lui Păduraru la şefia PDL Iaşi.

Voi pe cine pariaţi: Obama sau Berlusconi?



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *