Bârfe de calitate, gata calibrate

Fostul premier Unguent le provoacă frisoane liberarilor: Băieţii liberari din Podu Roş nu ştiu încă dacă să râdă sau să plângă. Că informaţia cum că fostul premier Unguent se va implica mai mult în feleală le cam dă frisoane. Pe de o parte, sunt unii care ar accepta implicarea acestuia că poate le mai saltă un pic procentele, în perspectiva alegerilor de anul viitor. Pe de altă parte, dacă ar veni fostul premier le-ar strica jocurile locale, combinaţiile pe care le pun acum la cale. Că ăsta ar veni cu propria echipă, şi-ar alege propriii colaboratori. Iar ăştia sigur n-ar fi flăcăii care sunt acum în cărţi. Grea alegere, ce să zicem. Oricum o dai, oricum o întorci, tot nasol va fi.

Incredibil! Poze de la aerohaltă fără El Însuşi: Acum câteva zile, şefii din casa cea pătrăţoasă au fost în inspecţie pe şantierul noului terminal de la aerohalta ieşeană. Poze cu stadiul lucrărilor au apărut în mass media ieşeană. Lucrările par să meargă conform graficului. Ce ne-a surprins pe noi e că în fotografii nu apărea şi El Însuşi, cel cazat pentru moment în arest la domiciliu. Totuşi, pe pagina sa de Facebook, El Însuşi a adăugat 12 fotografii de la respectiva vizită, în care el, culmea, nu apare. Păi, coane, nu puteai vorbi matale cu consilierii de imagine să te lucreze în photoshop? Ce era aşa complicat, că doar ahtiat după imagine bănuim că ai rămas, nu?

Această companie monopolistă are cea mai proastă imagine publică: Un lucru nu înţelegem defel. Cea mai mare companie monopolistă din Iaşi, ApaChioara SA stă pe un purcoi de bani, dar îşi bate joc de ieşenii din tot oraşul. Compania are sute de milioane de euro ca investiţii pe proiecte europene şi totodată încasează sume uriaşe pentru apa livrată populaţiei. Chiar şi aşa, e compania cu cea mai proastă imagine publică: consumatorii se plâng de calitatea apei, de facturile exagerate, de întreruperile în furnizare, dar, mai ales, de dezastru pe care-l lasă în urmă, pe străzi, firmele care modernizează reţeaua. Nu mai reparară străzile pe care au schimbat conductele. Păi, e frumos aşa? Faceţi rabat de la calitate ca să vă rămână mai mult mălai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *