Bârfe din comunitate, noi le dăm însemnătate

Relaţii neprincipiale la o maternitate din târg? Ce ne-am tot bătut capul și nu pricepeam nici stând pe el, a fost reacția sindicatului de la Elena Doamna în scandalul recent. Știam că, regulă generală, sindicatele și conducerea sunt adversari. Hai să zicem că uneori se înțeleg. Da’ să sară în așa hal sindicatul în apărarea șefilor, încât să facă miting, mai rar. Pe urmă am auzit o bârfă care ar explica multe și, cum nu știm să ne abținem, v-o împărtășim și domniilor voastre. Cică, dar numai cică, conducerea maternității se înțelege atât de bine cu sindicatul pentru că și ex-managerul s-ar înțelege foarte bine în particular cu șefa sindicatului. Că o fi așa, că n-o fi… dar e și asta o explicație posibilă, nu?

Afacerea milionarilor fără chip duduie la turaţie maximă: Milionarii anonimi ai Iaşului, fraţii Negurici (Cristian şi Mihai) îşi ridică afacerile la un nivel de top. După ce au ridicat mai multe blocuri cu apartamente de lux în Copou, pe terenul fostei fabrici Textila, acum vor să creeze şi facilităţi de lux pentru respectivul complex imobiliar. Drept urmare, aceştia au obţinut recent o autorizaţie pentru schimbarea destinaţiei unui spaţiu situat la parterul unuia dintre blocuri. Vor să amenajeze acolo o grădiniţă şi o şcoală primară pentru copii de ştabi ce locuiesc în complex. Înseamnă că afacerea fraţilor duduie. Ca element de culoare, deşi au intrat în topul celor mai înstăriţi ieşeni, fraţii Negurici sunt extrem de zgârciţi cu apariţiile publice. Mai mult chiar, niciun ziar local sau vreun post de televiziune nu i-a imortalizat vreodată. Aşa că apelăm şi noi la ajutorul cititorilor: haideţi să-i facem cunoscuţi pe milionari. Cine are o fotografie cu ei, să o trimită pe adresa ponturi@barfadeiasi.ro.

Rezultatele în alegeri, un dezastru previzibil: Să vă spunem vreo două – trei vorbe şi despre campania asta electorală pentru prezidenţiale. Au apărut primele machete în ziare, primele spoturi şi dezbateri tele şi radio-difuzate, se fac întâlniri cu cetăţenii etc, chestiuni de bucătărie internă a partidelor. Dacă toate alea mari se mişcă, incluzându-i aici pe pesedei, penelei, perdelei, nu prea e clar cu ce se ocupă pemepeii. Pe lângă că-s puţini, n-au fonduri multe şi nici filială în fiece cătun al judeţului, se pare că nu se înţeleg nici între ei, la vârf, la judeţeană. Domnu’ cu afacerile cu interfoane a luat-o pe drumul lui, doamna doctor Cameluţa merge pe cărarea sa, iar deputatul Deleanu pare un comandant de oaste, dar fără armată. Păi e greu, dom’le, aşa. Dezastrul bate la uşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *