Bârfe din condei, le citim şi noi, şi ei

Şi-a tras Paulică limuzină mică? Paulică Foca, ăl mai mare edil al comunei Ţărani cu Plug, aia din nordul judeţului, e un pic supărat pe noi. Că cică l-am dat la ziar cu nu’ş ce poză din vacanţă, de pe malul mării. Dom’ premare, mii de scuze, n-o să se mai întâmple. Promitem solemn. Uite, ca drept dovadă, am fi vrut să scriem despre merţanul ăla de jde mii de euro, meleul, pe care vi l-aţi luat de curând. Dar vă respectăm şi nu scriem niciun rând. Nici despre crâşma pe care o birjăriţi, aia situată peste drum de Primărie şi din care vă trageţi mălai gros. Nici măcar un sunet nu scoatem. Parcă am fi vrut totuşi să vă verificăm declaraţia de avere, să vedem ce intrări şi ieşiri aveţi. Dar n-am găsit site-ul primăriei cu o astfel de informaţie publică. Bine că, totuşi, dumneavoastră aveţi propria pagină de Facebook. Restul e tăcere.

Transfer de senzaţie între două colegii de elită: O informaţie bombă ne-a parvenit de curând. Încă n-am verificat-o 100%, dar o bârfă mică tot ar merge. Astfel, pe piaţa invăţământului preuniversitar ar fi survenit un episod uluitor: mai mulţi profesori de elită şi-ar fi cerut transferul de la colegiul din Podu Roş la ăla de lângă Hotel Traian. Adică, de la un colegiu de elită la un altul şi mai de elită. Păi, în cazul ăsta, lucrurile se cam complică, în sensul că liceul din Podu Roş devine mai puţin de elită, iar cel de lângă Piaţa Unirii devine un colegiu de elită al elitelor. Mare trăsnaie, mai săpăm şi vă informăm.

Agapă leberală la ceas de seară: Duminica trecută, ăi mai juni dintre leberali au făcut ei un soi de agapă la Casa Studenţilor. Adică au dat nişte premii, ediţia din acest an desfăşurându-se cu tema concept de „Hall of Fame”. Mai degrabă a fost un fel de „Hall of Shame”, că leberalii cei mici au găsit de cuviinţă să se premieze între ei. De exemplu, a primit o distincţie unul din neamul Olicovilor, rudă c-un primar leberal şi cu nevastă-sa angajată la cejeu. A mai fost premiată şi şefa unui grup de iniţiativă civică care cică iubeşte copacii, iar leberalii au dat, evident, absolut dezinteresat acest premiu. N-a fost pic de tentă electorală. A mai fost felicitat Mariusică, şeful de la Aerohaltă, Cip-Cirip, şef leberal de federaţie cu fotbalişti, şi, evident, şi-au premiat propriul festival de literatură. Ce să zicem, mişto tare, nişte flăcăi ce s-au îmbătat cu apă rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *