Bârfe haioase, deloc tăioase. Doar la mișto

Cal-de-Iarbă se adapă bine de tot din cotizații: În ultima perioadă, cu politichia asta de Bahlui, am neglijat celelalte domenii. Cum ar fi, de-un exemplu, Educația. Personajul nostru favorit din domeniul acesta este un lider sindical ieșean, Lav Cal-de-Iarbă pe numele său. Șeful sindicaliștilor e un tip căruia îi umblă ochii numai după bani. Foarte bine, ați putea zice. E bine că le ia apărarea profesorilor și se bate pentru veniturile acestora. Numai că nu prea-i așa. Cal-de-Iarbă se luptă mai mult pentru propria agoniseală. Că, deh, unde ai mai văzut lider de sindicat cu pantalonii rupți? Când mergi la negocieri la Guvern, trebuie să arăți impecabil, să te bage miniștrii în seamă. Da, să te bage, dar liderul să nu bage prea adânc mâna în bugetul cu cotizații. Ouch. Dar despre asta o să mai avem ocazia să vorbim.

Acest candidat s-a născut talent și a murit speranță: Unul dintre candidații la Primărie este de-a dreptul ridicol, va termina cursa de-a bușilea. Andrușca Sto Lache a reușit să compromită noțiunea de candidat independent. A intrat în joc ca mare talent, moare speranță. Dacă prin toamnă unele măsurători sociologice îl plasau undeva la 6-7%, adică mai mult decât onorabil pentru un no name, în doar jumătate de an a reușit să distrugă tot acest capital. Astfel că acum, mai multe sondaje desfășurate în oraș îl dau pe acest IT-ist căpos în marja de eroare. Adică, voturile pe care, chipurile, le-ar strânge nu depășesc cifra 3, gurile rele afirmând că nu ating nici măcar jumătatea acestui număr. Păcat, mare păcat.

Juniorii s-au dat la fund. Cui i-o fi adresat mesajul? Junii lui Langă din sediul liberar din Podu ăl Roș au abandonat politica. Ăsta e un soi de breaking news. Jar Nepoțelul promovează chestiuni cu profesori, tânărul Jumale promovează economia de la școala superioară din Copou. Dar pe politicienii voștri, catindați la locale, îi mai promovează careva? Sau v-a dat Langă ordin pe unitate de non-combat? Non-combat pe municipiul, că în rural ar cam trebui să faceți un pic de talpă. Al vostru boss e pe loc eligibil la casa pătrățoasă. Hai, sus în căruță și la treabă, măi flăcăi. Dacă vreți să pice ceva, băgați cărbuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *