Bârfe răcoritoare, bune pe căldură mare

Necaz mare de tot cu listele de toamnă: Supărare cât casa în sediul liberarilor din Podu ăl Roș. Cică deja, cu mai bine de patru luni înainte de alegeri, se cam știe componența listelor pentru parlamentare. Adică, nu prea mai e nimic de negociat. Dacă la secțiunea „deputați” ar mai fi în joc un loc pe o poziție considerată eligibilă, la Senat, se joacă cu casa închisă. Concret, prima poziție o va ocupa dom’ profesor Mitică. I s-a garantat asta si înainte de locale când a fost impus candidat la CJ și acum, ca să nu facă scandal în filială. Iar pe doi vine Miaela, în virtutea proptelelor pe care le are la Centru. Acum îs două idei: pe de o parte nu se știe dacă locul 2 la Senat, adică al Miaelei, va fi câștigător, adică eligibil și, pe de altă parte, e necaz mare că ceilalți liberari cu pretenții nu mai pot influența deloc lista.

Infantilități pentru promovarea pe FB: Ăștia de la liberari au acum prin consiliul local niște tineri, total anonimi și total neștiutori. Cum credeți că au găsit ei de cuviință să se promoveze? Evident, punând pe propriile pagini de Facebook tot felul de prostioare, de infantilități. Noi n-avem nimic nici cu ei, nici cu postările lor, dar să nu se mire dacă nu vor fi luați în serios niciodată. Campion al nimicurilor postate e un oarecare Julienne care, printre poze de la întruniri politice, își expune familia în imagini foto și video, inclusiv cu filmulețe de la nunta-i de acum fo’ trei anișori. Cu poze de alea regizate de fotografi de nunți, ce mai, o minunăție. Ce să zicem, ciudate mutări de imagine pentru acumularea de notorietate. Poate niște proiecte concrete în beneficiul ieșenilor ar fi mai nimerite. Ce ziceți?

Iulică a dat drumul la o conductă cu cash: Nea Iulică, flăcăul ăsta care înalță mall-uri pe bandă rulantă, a mai dat o mică lovitură financiară. De câteva zile, nea Iulică a majorat cu 50% tariful de parcare în inima orașului, acolo unde are câteva mii de locuri în subteran. Da, tariful pe ora s-a dus de la 2 la 3 lei. Să nu credeți că e nesemnificativ. La 2.000 de locuri de parcare se adună niște mălai consistent zilnic. Unde mai pui că Iulică a scumpit parcare și în suprateran, pe spațiul din fața Palatului care, deși nu e al lui, tot el încasează pitacii. Păi, așa, tot să faci afaceri, nene! În contextul imensei crize de locuri de parcare, mai ales în Centru, să ai teren în care n-ai băgat nimic, dar din care să-ți curgă zilnic cash, asta da afacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *