Bârfe tari, suntem pe cai mari. Rămâi mut: un partid caută candidați la mica publicitate

Disperare. Acesta este cuvântul care definește cel mai bine uniunea asta a lui Cucușor Stan care vrea să candideze la parlamentare. În primul rând, usereul nu reușește să strângă cele 200.000 de semnături necesare candidaturii. S-au dus și în Republica Moldova pentru o sacoșă de semnături. În al doilea rând, flăcăii independenți de Capitală n-au reușit să-și facă filiale în toate județele. „Căutăm ieșeni cu rădăcini în Vaslui sau Botoșani pentru a ajuta la înființarea filialelor USR de acolo și la a găsi candidați în acele județe, unde nu avem încă un număr suficient de oameni”, sună un anunț de-a dreptul penibil. Păi, bine fraților, cu anunțuri de-astea la mica publicitate vreți voi să schimbați România? Hai că sunteți de-a dreptul ridicoli.

Aceasta este cea mai sinistră mânărie posibilă: Procedeu de-a dreptul macabru în spitalele din Iași. La majoritatea, dar mai ales la spitalul ăl mare din centru, există un obicei care-ți dă fiori reci pe șira spinării. Medicii și asistentele sunt mână în mână cu cioclii, de pe urma cărora fac un ban grămadă. Concret, când le moare câte un pacient în spital, medicii, asistentele sau brancardiere alertează firma de pompe funebre cu care sunt pe felie și o anunță despre deces. Cioclii primesc datele de contact ale aproapiaților din familia defunctului, îi sună și-și oferă servicii. Obțin astfel serviciul funerar în schimbul căruia încasează mii de lei. Din suma totală, o parte se duce la medicul, asistentul sau brancardierul care le-a dat pontul. Nu-i așa că este cea mai sinistră mânărie despre care ați auzit vreodată?

Un fost VIP susține un pseudo-partid: Ne-a bușit râsul, de era să cădem sub scaun când am văzut pe Facebook cine este la Iași susținătorul inexistentului partid Noua Românie. Culai Ciulai, ăla de-a fost mare prezident pe la fotbaliorii din Copou, Și postează pe propria-i pagină de socializare fel de fel de rahaturi la care strânge câte unul-două like-uri. Și prietenilor săi le e jenă se se afișeze cu asemenea aberații. Băi, Culai, ai luat-o razna și tu? Erai un băiat tinerele, istețel, ce naiba ai pățit de-ai luat-o în așa hal pe arătură? Îți dai seama că e mai probabil să descoperim viață pe Marte decât să intre în parlament panarama aia de partid la care îi tot faci tu de zor reclamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *