Bârfitorii au fost acolo… cu imaginația! Potol de potol la nunta lui Tăriceanu!

Ajuns la o vârstă la care unele cupluri au trecut cu brio de nunta de argint şi îşi apretează cămaşa pentru cea de aur, liberalul Tăriceanu a ajuns, sâmbăta trecută, la cea de-a cincea căsătorie. Dorind probabil să-şi treacă în palmares tot atâtea neveste câte prenume are, Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu i-a spus weekend-ul trecut un „Da” apăsat Loredanei, o domniţă cu 26 de ani mai tânără decât fostul premier, care se apropie să sărbătorească acuşica 62 de primăveri. Tariceanu_nuntaNu ştim prea multe despre noua achiziţie a liberalului, ceea ce a transpirat în presa tabloidă fiind doar că aceasta este de loc din Buzău, e absolventă de Arte, iar fiorii dragostei au apărut imediat după divorţul lui Călin-Anton de fosta soţie Ioana, în urmă cu aproximativ doi ani.

Tot respectul nostru, aşadar, pentru verdele liberal Tăriceanu, mai ales că, spre deosebire de confraţii lor de presă, care s-au luat la bătaie în încercarea de a prinde o poză cu tinerii însurăţei, bârfitorii au avut ocazia să participe chiar la nunta de la Palatul Ghika din Capitală. Să nu credeţi însă că au fost invitaţi oficial, că, la ce cadouri scumpe s-au decartat pe masă, sigur se dădeau loviţi la închinatul darului. Ca atare, bârfitorii s-au deghizat în bucătari şi spălători de vase, ca să vă poată relata mai în amănunt detalii de la măreţul eveniment.

Iar cum pe ringul de dans nu prea am avut acces, o să vă prezentăm numai câteva mostre din meniul exotic ales de tinerii porumbei: ton cu ardei tricolor, pate de iepure cu salată de varză chinezească şi dressing rusesc, din ăla cu vodkă şi icre negre, brânză de capră, precum şi cappuccinno de… ciuperci cu trufe. Tariceanu_nunta_delicateseA urmat apoi file de seabass (biban de mare) cu piure de mazăre, risotto cu şofran, sos lemonbutter (nu ştim exact ce-i ăla) şi lămâie caramelizată, iar la felul principal s-a servit un mușchiuleţ de vită cu cartofi zdrobiţi ca la bunica acasă, dar cu rucola şi sos de ciuperci. Nouă, unora, ne-a lăsat gura apă, de-am lăsat shaorma la lipie pe jumătate nemâncată de ciudă.

De un singur lucru au fost bârfitorii dezamăgiţi la meniul ăsta. Au lipsit sarmalele cu mămăliguţă şi ardei iute, aşa cum eram noi obişnuiţi pe la nunţile tradiţionale româneşti. Iar cum nuntă fără sarmale noi nu putem să concepem, spunem doar atât: bine că n-am fost invitaţi, că nu ştim cum ne-am fi descurcat cu atâtea delicateţuri. Poate la a şasea nuntă a lui Tăriceanu o fi cu noroc şi pentru noi… Casă de piatră!

Călin – File de peşte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *