Bârfometru • Ce fel de vecin ești? (varianta pentru el)

Bârfometru • Ce fel de vecin ești? (varianta pentru el)Bârfometrul este un instrument științific pus la punct de cunoscutul Institut de Cercetare Psihologică din Uganda și adaptat de redacția noastră realităților ieșene. El dă rezultate exacte cu privire la subiectele de bârfă pe care le oferi celor din jur. Răspunzând la aceste întrebări vei putea ști care sunt principalele subiecte de bârfă despre tine!

1. În ultimul an, te-a văzut cineva întorcându-te pe trei cărări acasă?

2. Ai propriul loc de parcare sau o grădiniță în fața blocului pe care o îngrijești doar tu?

3. În ultimul an, te-a prins cineva spionând pe vizor sau cu un binoclu în curte?

4. Ai vreun animal de casă care deranjează vecinii?

5. Ai datorii la întreținere sau la vreunul dintre vecini?

6. Te-a văzut cineva ieșind din alt apartament decât din cel propriu după ora opt seara?

7. Când se ceartă vecinii, îi auzi?

8. Duci regulat gunoiul?

9. Fumezi doar pe balcon?

10. Te-ai plictisit la a cincea pereche de colindători și ai decis să îi ignori pe restul?

Rezultatul textului poate fi calculat extrem de simplu:

Dacă ai acumulat mai multe răspunsuri de Da, atunci vecinii cred despre tine că ești un bețiv nenorocit, zgârcit dar și dator-vândut, care nu face nimic în casă, se ceartă groaznic cu nevasta, merge pe la vecine, nu face mare lucru în gospodărie, spionează cu perversitate femeile din bloc în momentul în care acestea urcă scările încărcate cu sacoșe, dar are bani ca să întrețină  javra aceea care își face nevoile pe scara blocului și latră îngrozitor. În plus, te mai și înstăpânești pe proprietatea comună, intimidându-i pe ceilalți și profitând de fizic/funcție/gură mare.

Dacă ai acumulat mai mulți de Nu, atunci ești un închistat care nu știe să se distreze, un zgârcit care e sub papucul femeii care îl controlează până și pe vizor ca să vadă cu cine urcă scările, fiindcă, deși nimeni nu ar putea băga mâna în foc, te uiți cam lung la vecine, asta dacă nu cumva ești chior fiindcă, dacă nu ești, atunci cu siguranță ești homosexual. Nu-i clar?! Cine altul ar ieși din propria casă să fumeze pe balcon? Nu te implici suficient în viața asociației de locatari, nu dai și tu pomișorii cu var și parchezi unde îți tună, asta ca să nu mai vorbim că ochii câinelui pe care îl plimbi în fiecare dimineață trădează viața înfometată și tristă a bietului animal.

Dacă numărul răspunsurilor de Da este egal cu cel al celor de Nu, atunci despre tine se spun toate cele de mai sus. Concomitent…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *