Bătaie de joc pe banii noştri

Înfrângerea din partida cu CF Brăila a învolburat apele la CSMS Iaşi, primarul Gheorghe Nichita dându-le un ultimatum jucătorilor şi conducătorilor.

Care a fost rezultatul?

O nouă înfrângere, poate mai ruşinoasă, la Bacău, în faţa unei echipe nou-promovate şi formate, în marea majoritate, din juniori.

Deşi la începutul sezonului toată lumea vedea Iaşul ca mare favorită la promovare, alături de Viitorul Constanţa, echipă patronată de Gheorghe Hagi, acum „băieţii“ lui Popa, pentru că este destul de greu să-i numeşti fotbalişti, îşi bat joc de încrederea microbiştilor din  Iaşi.

Este interesant de văzut cât va mai suporta primarul ca aceşti pseudo-fotbalişti să tăvălească în noroi numele unei echipe, care mai mult sau mai puţin, este continuatoarea unei grupări cu tradiţie în fotbalul autohton.

Interesant este şi faptul că în ultimii ani, de la ultima promovare a defunctei Politehnica Iaşi în Liga I şi până în prezent, municipalitatea a băgat câteva zeci de milioane de euro, sumă cu care s-ar fi putut foarte bine construi un stadion de nivelul celor făcute recent la Ploieşti sau Cluj.

Şi ne gândim că urmează derby-ul cu Viitorul lui Hagi! Să fie oare acesta ultimul meci în care ieşenii subvenţionează lipsa de performanţă?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *